Discover millions of ebooks, audiobooks, and so much more with a free trial

Only $11.99/month after trial. Cancel anytime.

Terapie prin scris
Terapie prin scris
Terapie prin scris
Ebook225 pages3 hours

Terapie prin scris

Rating: 4 out of 5 stars

4/5

()

Read preview

About this ebook

Sunt om in toata puterea cuvântului viu si inevitabil trec prin viata luptandu-ma cu focul, apa si pamantul sau lasandu-ma in voia aerului. Uneori am iluzia ca detin controlul, alteori refuz sa cred ca stiu ceva. Scrisul este ancora pe care am aruncat-o din loc in loc, avand credinta ca scris fiind este adevarat si durabil.

Terapie prin scris este un loc primitor pentru cei care stiu cat de benefica este terapia prin citit.

Toti simtim uneori nevoia sa ne retragem pentru scurte intervale de timp din aglomeratia zilelor pentru a ne regasi ritmul, iar acesta este locul unde timpul isi incetineste fuga si ne ingaduie dreptul la contemplare.

Viata este atat de surprinzatoare, iar noi prea des suntem prea ocupati sa-i admitem bogatia. Ii surprindem sclipirile in fiecare zi, insa mult prea rar ne oprim sa le culegem si sa le ducem cu noi mai departe.

Terapie prin scris este locul in care am adunat toate sclipirile revelatiilor aduse de vreo idee, persoana sau experienta intalnite de-a lungul zilelor mele, timp de cinci ani. Le-am recunoscut autenticitatea si le-am pastrat scrise in acest loc ferit de graba, apoi le-am impartasit cititorilor mei anonimi.

 

Iti doresc sa te bucuri de aceasta oaza de liniste si contemplare in compania randurilor mele, asa cum a fost pentru mine cand le-am scris si de fiecare data cand le recitesc.

 

Nu intamplator este primul ebook pe care il lansez in online, dupa trei carti publicate prin edituri.

LanguageRomână
PublisherRALUCA BARBU
Release dateApr 21, 2020
ISBN9781393660514
Terapie prin scris
Author

Raluca Barbu

Mă numesc Raluca Barbu, câteodată Marchiș. Sunt născută și crescută în Pitești, cu studii și ani de experiență în câmpul muncii în Cluj-Napoca, cu prezentul mutat în Statele Unite. Scriu din adolescență, de când cea mai fierbinte dorință pe care o aveam și cel mai înalt țel era să public o carte. Doar o carte. Scriu și acum, 25 de ani și 5 cărți publicate mai târziu. Așa cum mă cunosc, nu mă voi opri curând. Scrisul este felul în care știu cel mai bine să îmi exprim uimirea și recunoștința față de viață. Proza mea este harta universului meu, așa cum îl descopăr în fiecare zi, cu fiecare experiență. Am scris și publicat de fiecare dată după ce viața m-a învățat ceva nou și fiecare carte în parte este o etapă a evoluției mele. Am scris pentru Acribia, revista Facultății de Biblioteconomie Cluj-Napoca, am colaborat cu revista online LaPunkt pe teme cinematografice, am publicat în Apostrof, revista Uniunii Scriitorilor. Textele de amploare se regăsesc aici: un volum de memorii (Oraşul din viaţa mea) un roman (Corporatistul) o carte de autoficţiune/parenting (Selfie în oglindă. Când femeia devine mamă.) o culegere de eseuri (Terapie prin scris) un jurnal de călătorie (Vacanță americană. 20.000 km în Vestul Sălbatic). Ce urmează să scriu va fi și pentru mine o surpriză, una în care mă voi abandona până la ultima pagină. * “Scrisul este personajul principal al multor pagini, ecoul muzical al multor strigăte distorsionate, condimentul fără de care eu n-aş avea niciun gust. Scrisul este motivul pentru care numele meu va mai apărea şi pe alte coperţi, pentru că din cauza lui reuşesc să fiu ce mi-am dorit.”

Read more from Raluca Barbu

Related to Terapie prin scris

Related ebooks

Women's Biographies For You

View More