Intrebarile adolescentei
Intrebarile adolescentei
Intrebarile adolescentei
Ebook112 pages1 hour

Intrebarile adolescentei

Rating: 5 out of 5 stars

5/5

()

Read preview

About this ebook

“Intrebarile adolescentei” este o provocare. Este instrumentul care iti va schimba modul de gandire a deciziilor. Cartea doreste sa transmita un mesaj pentru toate fetele: fiti constiente de valoarea voastra, iubiti-va si nu fiti masa pentru baieti. Modelati-va viitorul sexual prin informare!
Stilul onest folosit de Olivia Chris te pune fata in fata cu realitatea adolescentei si programarea mentala. Redobandeste controlul asupra propriilor decizii, fara a fi manipulata de anturaj. Intelege-ti feminitatea si protejeaz-o. 16 ani, e prea tarziu? E prea devreme? Afla!
Lectura te va purta prin extraordinara calatorie spre maturizarea sexuala. Dezvolta-ti increderea in tine, cunoaste-te si impreuna vom trece prin scenariul virtual al primei tale experiente sexuale.
“Intrebarile adolescentei” nu contine instructiuni, ci sfaturi. Cum arata viitorul tau sexual? Asa cum inveti sa ti-l construiesti. Dezbatem impreuna culisele primei tale relatii adevarate si facem o introducere in viata de cuplu.
Pregateste-te pentru cateva strategii de interactiune cu persoane de sex opus.
Deciziile sunt inevitabil urmate de consecinte. Invatam impreuna avantajele analizarii consecintelor inainte de a lua marile hotarari.
Autorul Olivia Chris spune: “Aceasta nu este doar o carte, este un exercitiu pentru ca te pune sa gandesti, iti tine mintea la un nivel maxim de activitate. Nu e de ajuns sa fii un robotel care o citeste, trebuie sa o intelegi. Vezi dincolo de simplele cuvintele pe care le folosesc si pe care probabil le auzi in fiecare zi. Aceasta carte se simte, se traieste si apoi devine modul tau de viata.
Cum o traiesti?
Imagineaza-te in orice situatie buna sau rea pe care am prezentat-o. Implica emotiile si fa-ti visul atat de real incat sa simti toate efectele deciziilor tale. Simte supararea, dezamagirea, chinul, regretul, fericirea, emotia, exaltarea, iubirea. Simte-le ca si cum s-ar intampla acum si apoi fa alegerile corecte in viata reala. Asta as vrea sa fie experienta cartii mele.
Traieste povestea si apoi trage concluziile.”
Adevarul este simplu. Femeia este un izvor de frumusete. Feminitatea este o atitudine.
Descoper-o prin “ Intrebarile adolescentei”.

LanguageRomână
PublisherOlivia Chris
Release dateJul 6, 2017
ISBN9786068935010
Intrebarile adolescentei
Read preview

Related to Intrebarile adolescentei

Related ebooks

Books Recommended For You