Discover millions of ebooks, audiobooks, and so much more with a free trial

Only $11.99/month after trial. Cancel anytime.

Clipa-n Care M-am Regasit
Clipa-n Care M-am Regasit
Clipa-n Care M-am Regasit
Ebook90 pages1 hour

Clipa-n Care M-am Regasit

Rating: 5 out of 5 stars

5/5

()

Read preview

About this ebook

Este o carte de dezvoltare personala, iar asa cum ii spune si titlul, este un ghid pentru constientizarea de sine, imbratisarea emotiilor si acceptarea experientelor trecute. Traim intr-o societate care a inceput sa isi doreasca sa traiasca mai constient, care a inceput sa se inteleaga mai profund si care isi doreste o crestere mai sanatoasa si echilibrata din punct de vedere mental pentru generatiile care urmeaza.

Este o carte-carusel, cu un amestec de experiente, ganduri, trairi si emotii, o carte care ii transmite celui care o citeste faptul ca nu este singur, ca nu este defect si ca toate emotiile pe care le traverseaza sunt normale, indiferent ca sunt placute sau mai putin placute.

Este o carte in care fiecare capitol este structurat pe principiul ,,trecut-prezent-viitor”:
– trecut = experiente autentice care si-au pus amprenta foarte tare asupra mea;
– prezent = ganduri si principii dobandite in prezent;
– viitor = ganduri si principii care mi-as dori sa ma ghideze pe viitor.

De asemenea, este un instrument care ofera o serie de sugestii si metode pentru gestionarea emotiilor, pentru recapatarea echilibrului interior. Are 20 de capitole scurte (care surprind experiente reale legate de: limitari si blocaje, anxietate, relatii toxice, stres, impactul pozitiv al unui copil, perfectiune si esec s.a.). Fiecare capitol este urmat de exercitii de constientizare, de relaxare, de reflectie. In plus, contine o serie de dialoguri scurte care isi propun sa trezeasca niste ,,aha”-uri in mintea cititorului, pentru ca surprind situatii de viata comune multora dintre noi.

Laitmotivul acestei carti este cuvantul constientizare. Pentru ca este primul pas catre (re)capatarea echilibrului interior. Consider ca in toate gandurile transpuse se regasesc extrem de multe persoane. Persoane care cauta povesti reale, metode, instrumente pe care sa se bazeze pentru a se ridica, pentru a se intelege si pentru a realiza si constientiza ca nu sunt singure.

LanguageRomână
Release dateDec 22, 2022
ISBN9786060719830
Clipa-n Care M-am Regasit

Related to Clipa-n Care M-am Regasit

Related ebooks

Self-Improvement For You