Discover millions of ebooks, audiobooks, and so much more with a free trial

Only $11.99/month after trial. Cancel anytime.

Neputinta
Neputinta
Neputinta
Ebook197 pages4 hours

Neputinta

Rating: 0 out of 5 stars

()

Read preview

About this ebook

“Neputinta” este cartea de debut a autorului Ioan Ivanciuc.

“Cu dor de momente care nu o sa se mai intoarca niciodata, las hartiile pe care le-am asternut in nopti traite devreme in seama voastra. Sper sa va placa! Sa savurati fiecare cuvant asa cum si eu la randul meu am savurat fiecare clipa...”

– Ioan Ivanciuc

Fragmente din carte:

,,–Acum aruncam cheile?
–Da, draga mea! Acum le aruncam.
–Cate chei avem?
–Trei.
–Vezi ca mi-ai dat una si sunt cu ochii pe tine.
–Nu ai de ce sa-ti faci griji!
Si tu ai fost prima care a aruncat cheia. Chiar atat de multa incredere ai avut in mine incat sa-ti arunci cheia de la promisiunea noastra fara ezitare?”

“Posesivitatea se naste din atasament, frica se naste din atasament, neputinta de a face ceva se naste tot din atasament, obisnuinta si comoditate. Ulise devenise in acel moment neputincios in fata atasamentului sau. Simtea ca nimic nu o sa mai fie ca inainte, chiar daca se intoarce in pestera nimfei, chiar daca nu. Calipso nu putea sa creada ce se intampla. Nu credea ca se putea ajunge aici. Ea, care se deschisese catre Ulise, ea care se uitase la el ca la un egal, daca nu-l considera chiar un pic peste nivelul ei, se trezise lasata cu ochii in soare de acest muritor, de care incepuse sa prinda drag. Nu intelegea de ce ea statea sa gateasca cina, iar el se plimba de nebun pe insula..”

LanguageRomână
PublisherIoan Ivanciuc
Release dateMay 2, 2022
ISBN9786060712725
Neputinta
Read preview

Related to Neputinta

Related ebooks

Literary Fiction For You