Discover millions of ebooks, audiobooks, and so much more with a free trial

Only $11.99/month after trial. Cancel anytime.

Business In Simple Language: "A Book For Everybody"
Business In Simple Language: "A Book For Everybody"
Business In Simple Language: "A Book For Everybody"
Ebook196 pages1 hour

Business In Simple Language: "A Book For Everybody"

Rating: 0 out of 5 stars

()

Read preview

About this ebook

علیرضا کهنی متولد 28 خرداد 1372 (18 ژوئن 1993) در تهران (ایران) است. او در رشته ی مهندسی کامپیوتر در ایران درس خوانده و پس از پایان تحصیلات خود در سال 1394 به استانبول (ترکیه) مهاجرت کرده و هم زمان با کار غیر مرتبط به رشته ی تحصیلی خود در یک شرکت، به عنوان بازاریاب دیجیتال برای شرکتهای معروف ترکیه کار کرده است. علیرضا کهنی پس از کسب تجربه در زمینه ی واردات و صادرات، استارت آپ خود را در زمینه ی اینفلوئنسر مارکتینگ راه اندازی کرد.
Languageالعربية
Release dateApr 20, 2020
ISBN9788835811855
Business In Simple Language: "A Book For Everybody"

Related to Business In Simple Language

Related ebooks

Reviews for Business In Simple Language

Rating: 0 out of 5 stars
0 ratings

0 ratings0 reviews

What did you think?

Tap to rate

Review must be at least 10 words

    Book preview

    Business In Simple Language - Alireza Kohany

    Alireza Kohany

    Business In Simple language (Arabic Edition)

    A Book For Everybody

    UUID: 6760fd07-fa70-417f-8003-7edfd577c0ad

    This ebook was created with StreetLib Write

    http://write.streetlib.com

    Table of contents

    مقدمه

    كساني كه امروزه در كسوت خريدار به بازار ميروند سه گروه اند. اول كساني كه ميدانند چه ميخواهند و ميدانند كه بايد آنرا از كجا بخرند. اين گروه پس از ورود به بازار مستقيما به فروشگاه مورد نظرشان مراجعه مينمايند. دوم كساني كه نميدانند چه ميخواهند آنها بدون اينكه كالاي خاصي مد نظرشان باشد در فروشگاه هاي مختلف به جستجو ميپردازند و اگر چيزي نظرشان را جلب نمود خريد ميكنند. و گروه سوم كساني هستند كه ميدانند چه ميخواهند ولي نميدانند آنرا از كجا بخرند. اين افراد در ميان فروشگاه هاي مختلف به دنبال فروشگاهي ميگردند كه بهترين شرايط را (از لحاظ داشتن جنس , مناسب بودن قيمت , كيفيت وغيره ) داشته باشد. تجارت الكترونيك فرآيندي است كه تمام مراحل خريد از نمايش و معرفي كالا تا دريافت و چانه زني بر سر قيمت و پرداخت وجه را پوشش ميدهد.تجارت الكترونيك براي خريداران گروه اول تسهيلات فراواني را پديد مي آورد. شخص به وب سايت فروشنده مراجعه كرده و مراحل خريد كالا و پرداخت وجه را طي ميكند. در مورد گروه دوم خريد الكترونيكي انتخاب چندان مناسبي نيست. گر چه به نظر ميرسد كه با گشت و گذار در ميان وب سايت ها ميتوان چيزهايي براي خريد يافت , جستجو در ميان بازار هاي سنتي داراي كيفيت ديگري است و به همين دليل هم پيش بيني ميشود كه بازار الكترونيك هرگز بطور كامل جايگزين بازار هاي سنتي نخواهد شد.استفاده از عامل هاي متحرك در تجارت الكترونيك باعث ميشوند بجاي اينكه مشتري جهت يافتن فروشنده اي كه كالاي مورد نظرش را با بهترين شرايط عرضه مىنمايد در بين فروشگاه ها سرگردان شود، عامل متحرك خود را براي اين امر به فروشگاههاي متعدد اينترنتي گسيل ميدارد..تجارت الکترونیک واژهای است که برای تجارت از طریق سیستمهای اطلاعاتی، ارتباطی بکار میرود. تجارت الکترونیک با وجود این که مدت زمانی زیادی از عمر آن نمیگذرد ولی نقش بسزا و چشم گیری در زندگی روزمره ما به عهده گرفتهاست به طوری که اجتناب از آن کار آسانی نیست.

    تاریخچه تجارت الکترونیک

    انسان از ابتدای خلقت تاکنون روشهای تجاری متفاوتی را تجربه کردهاست. در ابتدا سیستم تبادل کالا رایج بود. سپس در بعضی تمدن ها سیستم کالای محبوب به وجود آمد.اما بدون شک اختراع پول اولین انقلاب در زمینه تجارت بود. ارزش آن مشخص بود، حمل آن آسانتر بود، فاسد نمیشد و همه طالب آن بودند. فواید استفاده از پول به اندازهای بود که حتی تا چند دهه قبل کمتر کسی انتظار یک انقلاب دیگر را داشت. ارتباط بین تجارت و تکنولوژی دیر زمانی است که وجود داشته و ادامه دارد. در واقع، یک پیشرفت تکنیکی باعث رونق تجارت شد و آن هم ساخت کشتی بود.. با این پیشرفت، برای اولین بار مرزهای جغرافیایی برای تجارت باز شد و تجارت با سرزمینهای دیگرآغاز شد. اکنون، شبکه جهانی اینترنت مانند همان کشتی است که نه تنها فواصل جغرافیایی، بلکه اختلافات زمانی را نیز کمرنگ نموده و صحنه را برای نمایشی دیگر آماده کردهاست.ترکیب تجارت و الکترونیک از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. برای گسترش و پذیرش تجارت الکترونیک لازم است که پیش نیازهای این تکنولوژی از جمله زیرساختار مخابراتی، مسایل قانونی و ایمنی پیام رسانی مهیا شود.مهمترین هدف در تجارت حال چه از روشهای بسیار پیشرفته الکترونیکی استفاده کند و چه از روشهای سنتی و قدیمی -همانا دستیابی به پول و سود بیشتر است. طبیعتا در این میان، نقش بانکها و موسسات اقتصادی در نقل وانتقال پول بسیار حیاتی است. هنگامی که در سال ۱۹۹۴ اینترنت قابلیتهای تجاری خود را علاوه بر جنبههای علمی و تحقیقاتی به نمایش گذاشت،موسسات تجاری و بانك در کشورهای پیشرفته اولین نهادهایی بودند که تلاش جدی خود را برای استفاده هر چه بیشتر از این جریان بکار انداختند. محصول تلاش آنها نیز همان پول امروزی است. سپس به سرعت مشخص شد که اینترنت بستر بسیار مناسبی برای انواع فعالیتهای بانکداری و اقتصادی بشمار میرود.بانکداری و تجارت الکترونیک هم اکنون در جهان به عنوان یک بحث بسیار تخصصی و در عین حال، بسیار پیچیده تبدیل شدهاست و تطبیق آن با سیاستهای تجاری و اقتصادی کشورهای مختلف نیاز به تحقیق و برنامه ریزی دقیق دارد.تجارت الکترونیک، علی رغم جوان بودن در جهان شناخته شده و در سالهای اخیر رشد فزاینده و غیرقابل پیش بینی داشتهاست. این رشد تصاعدی حاصل استفاده از یک ابزار، یعنی اینترنت میباشد. البته تجارت الکترونیک فقط در شاخصهها یا کشورهای خاصی جا افتاده و استفاده میشود.

    تعریف تجارت الکترونیک

    تجارت الکترونیک انجام کلیه فعالیتهای تجاری با استفاده از شبکههای ارتباطی کامپیوتری، به ویژه اینترنت است. تجارت الکترونیک، نوعی، تجارت بدون کاغذ است. به وسیله تجارت الکترونیک تبادل اطلاعات خرید و فروش و اطلاعات لازم برای حمل و نقل کالاها، با زحمت کمتر و مبادلات بانکی با شتاب بیشتر انجام خواهد شد. شرکتها برای ارتباط با یکدیگر،محدودیتهای فعلی را نخواهند داشت و ارتباط آنها با یکدیگر ساده تر و سریع تر صورت میپذیرد. ارتباط فروشندگان با مشتریان نیز میتواند به صورت یک به یک با هر مشتری باشد. به عبارت دیگر، تجارت الکترونیک نامی عمومی برای گسترهای از نرم افزارها و سیستمها است که خدماتی مانند جستجوی اطلاعات، مدیریت تبادلات، بررسی وضعیت اعتبار، اعطای اعتبار، پرداخت به صورت روی خط، گزارش گیری و مدیریت حسابها را در اینترنت به عهده میگیرند. این سیستمها زیربنای اساسی فعالیتهای مبتنی بر اینترنت را فراهم میآورند. هدف از بکارگیری تجارت الکترونیک، ارائه روشی جدید در انجام امور بازرگانی میباشد. به واسطه این روش، تاجران قادرند که محصولات و خدمات خود را به شکل تمام وقت و به تمام خریداران در سرتاسر جهان - مستقل از مرزهای جغرافیایی و ملیتها -عرضه کنند.بسیاری از مردم، تجارت الکترونیک را منحصر به خرید و فروش از طریق شبکه اینترنت میدانند، در حالیکه این امر فقط بخش کوچکی از تجارت الکترونیک را تشکیل میدهد و این مفهوم اکنون گستره وسیعی از جنبههای مختلف تجاری و اقتصادی را دربرگرفتهاست. به سادگی میتوان هرگونه فعالیت تجاری و مالی بین موسسات و افراد مختلف را در حیطه تجارت الکترونیک گنجاند.تجارت الکترونیک روش دیگری برای تبادلات الكترونيكي اطلاعات و انجام مبادلات تجاری است که یک پل الکترونیکی را بین مراکز تجاری ایجاد کردهاست. تجارت الکترونیک با حجم کمتری از اطلاعات که لزوما در قالب یکسانی نبوده و بین مردم عادی رد و بدل میشود، سر و کار دارد. تجارت الکترونیک در ابتدای پیدایش خود، چیزی بیش از یک اطلاع رسانی ساده تجاری نبود و هرکس میتوانست محصولات خود را با استفاده از صفحات وب بر روی اینترنت تبلیغ نماید. آمار منتشره از ۵۰۰ شرکت نشان میدهد که حدود ۳۴ درصد از آنها در سال ۱۹۹۵ و حدود ۸۰ درصد در سال ۱۹۹۶ از روش فوق برای تبلیغ محصولات خود استفاده کردهاند.تا پایان سال ۲۰۰۱ بیش از ۲۲۰ بیلیون دلار معاملات مالی توسط صدها سایت تجاری بر روی اینترنت انجام پذیرفت.

    مزایاها و معایب تجارت الکترونیک

    سوالی که ممکن است همینک مطرح شود این است که تجارت الکترونیک غیر از مواردی که پیش از این به آن اشاره شد چه فایدهای دارد.

    • افزایش فروش و در پی آن افزایش درآمد و توان سرمایه گذاری

    • افزایش سطح رفاه زندگی مردم از طریق ایجاد اشتغال، کاهش ترددها و افزایش سرعت عمل

    • جهانی شدن

    • کاهش هزینههای تبلیغات برای شرکتها وبه دلیل عدم حضور واسطه

    البته همچون تمام فناوریها و تکنولوژیهای ساخت بشر معایبی هم در استفاده از تجارت الکترونیک وجود دارد، برخی از این معایب به قرار زیر است:

    • تأثیر ناشناخته آن بر روابط اجتماعی انسان

    • ورشکستگی به علت عدم توانایی شرکتهای کوچک و کاهش تولید

    بسترهای لازم برای تجارت الکترونیک

    • یک سیستم بانکی روان و دقیق

    • قوانین گمرکی،مالیاتی و بانكداري الكترونيكي

    • کد تجاری محصول و ایجاد امنیت اطلاعات

    • تهیه و تدوین نظام مالی اطلاعات و نظام حقوقی اطلاع رسانی (کپی رایت)

    • محرمانه بودن اطلاعات شخصی

    • تطبیق مقررات ملی با مقررات متحدالشکل بین المللی

    • همکاری دانشگاهها،مراکز تحقیقاتی و سازمانهای مختلف

    • پذیرش اسناد الکترونیکی توسط قوه قضاییه

    • تأمین، صدور و بکارگیری كارت هوشمند

    • تأمین خطوط ارتباطی پرسرعت و مطمئن و ایجاد بستر مخابراتی به شکل بی سیم.

    کاهش هزينه ها

    تجارت الکترونيک به شرکت ها کمک مي کند تا کالاي خود را به شکل مناسب معرفي کنند . در سايت شرکت ، به آساني انواع اطلاعات جديد و مرتبط بامحصول و کسب و کار به مشتريان ارايه مي شود .( رجوع شود به موتورهاي جستجوگر )

    اگر مشتريان شرکت تشويق شوند تا به صورت منظم از سايت بازديد کنند ، پولي را که قرار است براي بازاريابي و تبليغات هزينه شود صرفه جويي مي شود . البته در درجه اول بايد وب سايت به مشتريان معرفي شود . اگر مشتريان سايت را بازديد کرده و ارضا شوند ، به احتمال زياد هرزگاهي براي ديدن محصولات جديد به سايت مراجعه مي کنند . هر چند اگر هدف کاهش هزينه در زمينه بازاريابي باشد ، بايد راه حل مناسب از طريق اينترنت و

    Enjoying the preview?
    Page 1 of 1