Discover millions of ebooks, audiobooks, and so much more with a free trial

Only $11.99/month after trial. Cancel anytime.

Elämäni seuraava luku
Elämäni seuraava luku
Elämäni seuraava luku
Audiobook5 hours

Elämäni seuraava luku

Written by Åsa Bonelli

Narrated by Netta Herranen

Rating: 0 out of 5 stars

()

About this audiobook

Voiko menneisyyttään koskaan paeta lopullisesti?

Loistokkaasta somevaikuttajan elämästä luopunut My on palannut toscanalaiseen pikkukylään työskentelemään koiratarhalla, tapailemaan lihakauppiastaan Sandroa ja toteuttamaan uutta intohimoaan valokuvausta.

Paikallinen gallerianomistaja haluaa tehdä Myn valokuvista näyttelyn ja järjestää näyttävät avajaiset. Tapahtuma on menestys, kunnes tummanpuhuva nuori tyttö ilmestyy paikalle ja aiheuttaa kohtauksen, joka saa Myn aavistelemaan, että tyttö tarvitsee apua.

Kylä on pieni, joten My tapaa salaperäisen Claran pian uudelleen. Clarakin on kotoisin Ruotsista, ja My huomaa pian, että hänen käsivarsissaan on arpia, jotka näyttävät itseaiheutetuilta. My haluaa auttaa tyttöä, mutta tehdessään harvinaiseksi käyneen vilkaisun sosiaaliseen mediaan, hän saa karun muistutuksen siitä, ettei Clara ole ainoa, jolla on synkkiä salaisuuksia…

Elämäni seuraava luku jatkaa somevaikuttaja Myn kasvutarinaa pinnallisesta bilehileestä itsevarmaksi ja tasapainoiseksi naiseksi, joka pystyy elämään viikkoja ilman älypuhelinta. Elämänmakuisen kirjan tapahtumat sijoittuvat ihanan idylliseen Toscanaan.
LanguageSuomi
Release dateOct 18, 2022
ISBN9788702370096

Related to Elämäni seuraava luku

Titles in the series (1)

View More

Related audiobooks

Reviews for Elämäni seuraava luku

Rating: 0 out of 5 stars
0 ratings

0 ratings0 reviews

What did you think?

Tap to rate

Review must be at least 10 words