Discover millions of ebooks, audiobooks, and so much more with a free trial

Only $11.99/month after trial. Cancel anytime.

Lumea Gândacilor
Călător în Noapte
Monstru: Inspirat din fapte reale
Ebook series4 titles

La Miezul Noptii

Rating: 5 out of 5 stars

5/5

()

About this series

Atunci când o pandemie globală ucide aproape întreaga omenire, un cuplu trecut de prima tinerețe se refugiază la o cabană situată pe vârful unui munte. Lunile trec și cei doi sunt tot mai rupți de realitate și afectați de singuratate și izolare.


 Asta până când într-o noapte, pe un viscol puternic, cineva bate la ușă...


Nuvela "Pandemie" face parte din ciclul "La miezul nopții" (2019), disponibil digital, ce mai conține povestirile: Monstrul, Lumea Gândacilor, Călător în Noapte.


Cosmin BAIU este autorul mai multor cărți de fictiune publicate, disponibile in librarii:


1. Ultima noapte la Auschwitz (2020), roman


2. Vama Veche (2021), roman


3. Pandemie si... Alte povestiri (2020), colectie nuvele


4. Interviul (2019), roman


LanguageRomână
PublisherPublishdrive
Release dateAug 26, 2019
Lumea Gândacilor
Călător în Noapte
Monstru: Inspirat din fapte reale

Titles in the series (4)

 • Monstru: Inspirat din fapte reale
  Monstru: Inspirat din fapte reale
  Monstru: Inspirat din fapte reale

  Într-o după-amiază fierbinte de vară, Ana, o fată de numai 15 ani, așteaptă cu nerăbdare la marginea șoselei pentru a lua o masina la ocazie.  Dupa o vreme, un hârb ruginit apare din curbă, reduce șovăitor viteza și, în cele din urma, oprește în dreptul fetei. Din spatele volanului o privesc lacom doi ochi de un albastru cenușiu, hipnotizanti, ce par a o atrage înăuntru. Așa incepe romanul "MONSTRU", povestea ce inaugurează colecția de autor "La miezul nopții".  Un roman fabulos, un thriller emoționant si captivant, "Monstru" este o carte ce se citeste dintr-o suflare. Inspirat din fapte reale. 

 • Lumea Gândacilor
  Lumea Gândacilor
  Lumea Gândacilor

  Cum reacţionezi atunci cand te trezeşti într-o lume în care locul oamenilor a fost luat de gândaci enormi? Pentru a supravieţui, va trebui sa îţi joci rolul la perfecţie, ca şi cum nimic nu s-a întamplat: să-ţi păstrezi relaţiile sociale, să participi la serviciul religios, să mergi la birou şi să încerci chiar să trăieşti o poveste de dragoste...  Orice pas greșit îți poate aduce moartea!  "Un thriller plin de acţiune, ce aduce în discuţie teme şi subiecte tabu cu privire la condiţia umană, un adevărat duş rece pentru cititori!" GoodReads, 2020 Nuvela "Lumea Gândacilor" face parte din ciclul "La miezul nopții" (2019), disponibil exclusiv digital, ce mai conține povestirile: Monstrul, Pandemie, Călător în Noapte. Cosmin BAIU este autorul mai multor cărți cu caracter științific/dezvoltare personală si de ficțiune. Dintre acestea, reamintim: 1. Romanul horror "Interviul", Editura Neverland 2019 2. Romanul thriller "Ultima noapte la Auschwitz", Editura Neverland 2020 3. Analiza Financiară pe Înțelesul Tuturor, vol 1 si 2, Editura Evrika Publishing, 2018, 2019 4. Romanul "Aventurile lui Fram la Polul Nord", Editura Neverland, 2018.   Acestea sunt disponibile în format digital- în magazinele online, dar și tipărite- in librarii.

 • Călător în Noapte
  Călător în Noapte
  Călător în Noapte

  Pe o furtună cumplită, doi tineri se încumetă să plece cu maşina din Bucureşti spre mare, pentru un scurt weekend la plajă. Este miezul nopţii şi un necunoscut le face semne disperate pe marginea autostrăzii, să oprească. Urmează un thriller înfricoşător, în care personajele nu sunt ceea ce par, în timp ce staţiunea Mamaia devine un decor suprarealist al unor scene de coşmar.

 • PANDEMIE
  PANDEMIE
  PANDEMIE

  Atunci când o pandemie globală ucide aproape întreaga omenire, un cuplu trecut de prima tinerețe se refugiază la o cabană situată pe vârful unui munte. Lunile trec și cei doi sunt tot mai rupți de realitate și afectați de singuratate și izolare.  Asta până când într-o noapte, pe un viscol puternic, cineva bate la ușă... Nuvela "Pandemie" face parte din ciclul "La miezul nopții" (2019), disponibil digital, ce mai conține povestirile: Monstrul, Lumea Gândacilor, Călător în Noapte. Cosmin BAIU este autorul mai multor cărți de fictiune publicate, disponibile in librarii: 1. Ultima noapte la Auschwitz (2020), roman 2. Vama Veche (2021), roman 3. Pandemie si... Alte povestiri (2020), colectie nuvele 4. Interviul (2019), roman

Read more from Cosmin Baiu

Related to La Miezul Noptii

Related ebooks

Horror Fiction For You