Discover this podcast and so much more

Podcasts are free to enjoy without a subscription. We also offer ebooks, audiobooks, and so much more for just $11.99/month.

KIRRDA írók novellái 1.

KIRRDA írók novellái 1.

FromGépész ( hangoskönyv )


KIRRDA írók novellái 1.

FromGépész ( hangoskönyv )

ratings:
Length:
90 minutes
Released:
Sep 28, 2022
Format:
Podcast episode

Description

Kedves hallgató!
A nevem: Sáfár Sándor.
Engedje meg, hogy bemutassam a KIRRDA-i 8-ak csoportját. A csoportot, akik gondoskodnak arról, hogy a jövőben is elássak a világot kirrdai történetekkel:
Anna Silver,  Lina R. Breitkreutz, Polyák Szilvia, Fazekas László, Maléth György, Ifj. Miklós János, Peat Lascort, és jómagam: Sáfár Sándor
2020 nyarán jelent meg a KIRRDA című könyvem első kiadása. Igaz, gyermekbetegségektől szenvedett, és ezért nem is vártam tőle hatalmas sikert. Ám a reményeimmel ellentétben, mégis kellemes fogadtatásban részesült az olvasók visszajelzései, és az eladási statisztikák alapján. Ezen felbuzdulva amennyire csak tudtam, kijavítottam a hibáit és ismét kiadtam. Eközben már javában gépeltem a folytatást is, és közben azon gondolkodtam, hogy talán több lehetőségrejlik a történetben, mint azt elsőre sejtettem volna. Megfogant bennem az egymáshoz különböző módon kapcsolódó történetek gondolata. Ekkor ismerkedtem meg az első író-társammal, Fazekas Lászlóval. Ő buzdított ebben az ötletemben, mert ő is látta a tervemben rejtőző potenciált. Miután megírtuk a közös folytatásokat és bemutattuk őket a nagyközönségnek, feltűnt a következő társunk, Anna Silver személyében. Ezután pedig már csak kapkodtam a fejem, ahogy jelentkeztek az amatőr írók, hogy bővíthessék a KIRRDA világ univerzumát. Végül 8 tagnál húztam meg a határt, mert a jóból is megárt a sok. Úgy döntöttünk, hogy bemutatkozásképp elkészítjük ezt a novellás kötetet, amelyben legalább egy alkotással mindannyian bemutatkozunk, magamat is beleértve. Azonban, az én személyes kérésemre, ezúttal nem a KIRRDA történetekhez kapcsolódó történetek következnek. Azok majd a közeljövőben fognak érkezni és nem szerettem volna, ha a társaim novellára fordítják a teljes könyvekre szánt ötleteiket. Tehát, így született meg ez a kis csapat, akik idejüket nem kímélve építik a Kirrda világát… A KIRRDA UNIVERZUM-ot.
Fogadja sok szeretettel a következő műveket!
01.  Anna Silver - A régiségbolt    
02.  Lina R. Breitkreutz - Dália    
03.  Fazakas László - Álom - könyvtár   
04.  Maléth György - A Hosszú alvás   
05.  ifj. Miklós János - Találkozás a Drachins fajjal   
06.  Peat Lascort - A medalion  
        1. Az obliar herceg
        2. A legkisebb elf
       3. A felismerés
       4. A gép
       5. Az ébredés
---

Send in a voice message: https://podcasters.spotify.com/pod/show/gpsz/message
Released:
Sep 28, 2022
Format:
Podcast episode

Titles in the series (100)

Ha jól érzed magad az oldalon, kávézzunk! ko-fi.com/Gepesz??