Discover millions of ebooks, audiobooks, and so much more with a free trial

Only $11.99/month after trial. Cancel anytime.

Jää jalkojesi alla
Jää jalkojesi alla
Jää jalkojesi alla
Audiobook4 hours

Jää jalkojesi alla

Written by Josephine Lys

Narrated by Anniina Piiparinen

Rating: 0 out of 5 stars

()

About this audiobook

Pakahduttavaa romantiikkaa Skotlannin jylhissä maisemissa

Klaanipäällikkö Evan McAlister saa käskyn Skotlannin kuninkaalta: Evanin on naitava jompikumpi kilpailevan McGregorin klaanin tyttäristä ja näin pantava loppu vuosien klaaniriidoille. Järjestely aiheuttaa kuitenkin eripuraa muiden klaanien keskuudessa. Evan yrittää parhaansa mukaan luovia haastavassa tilanteessa, mutta vihollinen on lopulta lähempänä kuin Evan arvaakaan.

McGregorin nuorempi tytär Meg ei todellakaan aio suostua kuninkaan vaatimuksiin naimakaupoista McAlisterin klaanipäällikön kanssa ja haluaa suojella myös sisartaan Ailia. Meg punoo hullunrohkean juonen, jonka seurauksena hän päätyy McAlisterin linnaan esittämään jotakuta aivan toista kuin oikeasti on. Lopulta Meg ymmärtää, että pelissä on hänen henkensä lisäksi myös hänen sydämensä.

Josephine Lys on espanjalainen kirjailija, joka on erikoistunut historialliseen romantiikkaan. Ammatiltaan hän on juristi, mutta intohimo lukemiseen johdatti hänet kirjailijan uralle.Kirjoittamisen ja lukemisen lisäksi Lys rakastaa matkustelua ja maalaamista. Lysin McGregorin klaanista kertova trilogia vie kohtalokkaalle matkalle Skotlannin jylhiin maisemiin.
LanguageSuomi
Release dateNov 16, 2022
ISBN9789180348676
Jää jalkojesi alla

Related to Jää jalkojesi alla

Titles in the series (3)

View More

Related audiobooks

Related categories

Reviews for Jää jalkojesi alla

Rating: 0 out of 5 stars
0 ratings

0 ratings0 reviews

What did you think?

Tap to rate

Review must be at least 10 words