Discover millions of ebooks, audiobooks, and so much more with a free trial

Only $11.99/month after trial. Cancel anytime.

Cum ne antrenăm autocontrolul: Învață să-ți folosești puterea voinței
Cum ne antrenăm autocontrolul: Învață să-ți folosești puterea voinței
Cum ne antrenăm autocontrolul: Învață să-ți folosești puterea voinței
Audiobook44 minutes

Cum ne antrenăm autocontrolul: Învață să-ți folosești puterea voinței

Written by Manuel Kraus

Narrated by Cosmin Gaspar

Rating: 5 out of 5 stars

5/5

()

About this audiobook

Când vine vorba de succes, studiile au arătat că autocontrolul este mai important decât educația sau ambiția. Este dificil să modifici nivelul de autocontrol pe care îl ai de-a lungul vieții, însă, din fericire, dacă faci un efort și aplici unele cunoștințe din domeniul neuroștiințelor, e posibil să produci o schimbare impresionantă în ceea ce privește gradul tău de autocontrol.

În Cum ne antrenăm autocontrolul, un curs audio oferit de Scribd Coach, fondatorul Stresscoach și formatorul în domeniul psihologiei pozitive Manuel Kraus explică în ce fel îți poți folosi puterea voinței pentru a-ți amplifica autocontrolul și a-ți atinge obiectivele. În acest curs, Kraus oferă o definiție relevantă a „autocontrolului”, moduri în care îți poți antrena mușchiul voinței, descoperirile din domeniul neuroștiințelor privitoare la voință, felul în care îți poți identifica erorile de gândire și multe altele. De asemenea, el oferă diferite exerciții prin care poți pune în practică cele învățate.

Solid, cuprinzător și bazat pe dovezi științifice, cursul lui Kraus e ideal pentru oricine vrea să înțeleagă tot ce ține de voință și să-și amplifice la maximum autocontrolul.

LanguageRomână
PublisherScribd Coach
Release dateApr 25, 2023
ISBN9781094459387
Author

Manuel Kraus

Manuel Kraus is the founder of Stresscoach, a chatbot app designed to support people with anxiety and stress, and Good Life Foundation, an organization seeking to empower individuals and communities across the world to live happy and fulfilled lives by teaching positive psychology.

Related to Cum ne antrenăm autocontrolul

Titles in the series (36)

View More

Related audiobooks