Discover millions of ebooks, audiobooks, and so much more with a free trial

Only $11.99/month after trial. Cancel anytime.

Mentalitatea suficienței
Mentalitatea suficienței
Mentalitatea suficienței
Audiobook1 hour

Mentalitatea suficienței

Written by Yiqing Zhao

Narrated by Camelia Constantin

Rating: 5 out of 5 stars

5/5

()

About this audiobook

Adesea credem că o mentalitate a abundenței este primul pas către schimbare și evoluție. Toate bune și frumoase, dar uneori un asemenea mod de gândire poate fi o modalitate de supracompensare. În plus, o mentalitate a abundenței este asociată frecvent cu bunurile materiale și cu un fals sentiment al belșugului. Ce-ar fi însă dacă ne-am cultiva o altă mentalitate, ce ne-ar permite să credem că avem tot ce ne trebuie și care ne oferă o siguranță interioară de nezdruncinat – o mentalitate a suficienței?

În Mentalitatea suficienței, un curs audio de la Scribd Coach, Yiqing Zhao, povestitoare și coach, ne arată cum ne putem cultiva un asemenea mod de gândire și cum ne poate schimba viața faptul de a înțelege că avem tot ce ne trebuie, în loc să ne dorim mereu mai mult. Zhao ne învață cum putem afla dacă vrem prea mult de la viață, cum ne putem construi încrederea în noi înșine, pentru a reduce anxietatea, cum să apreciem incertitudinea și să profităm de ea la maximum, dar și cum să ne simțim vii cu adevărat, să trăim din plin. De asemenea, ne propune o serie de exerciții care ne permit să punem imediat în aplicare cele învățate.

O mentalitate a abundenței este ceva extraordinar, dar, pentru a ajunge acolo, este esențial să înțelegem și să acceptăm că suntem suficient de buni. Cursul lui Yiqing Zhao despre mentalitatea suficienței ne poate ajuta în acest sens.

LanguageRomână
PublisherScribd Coach
Release dateDec 6, 2022
ISBN9781094454245

Related to Mentalitatea suficienței

Titles in the series (36)

View More

Related audiobooks