Discover millions of ebooks, audiobooks, and so much more with a free trial

Only $11.99/month after trial. Cancel anytime.

Legături Relative
Nebunie pe strada Privighetorii
Mirosuri Și Umbre
Ebook series3 titles

Seria McNamara

Rating: 0 out of 5 stars

()

About this series

Un criminal care știe să se strecoare. Un detectiv încăpățânat. O femeie tânără incitantă.

Prima carte independentă din seria McNamara îl prezintă pe Inspectorul Șef scoțian anchetând mai multe crime pe Strada Privighetorii. Autorul acestora face poliția să alerge în cercuri.

Un țipăt în plină noapte îi trezește pe cei locuitorii de pe strada Privighetorii, conducând la o serie de evenimente care vor scoate la iveală secrete și îi va face pe locuitorii acestei străzi liniștite să trăiască un adevărat coșmar. Oamenii nu vor știi cine e nevinovat, iar neîncrederea generală va însoți vânătoarea.

În mod surprinzător, Inspectorul Șef, cunoscut de toată lumea ca fiind un bărbat rece, fără emoții, pare să își piardă mințile atunci când întâlnește o tânără care este prinsă în lanțul evenimentelor.

Alătură-te lui McNamara în această vânătoare și îndrăgostește-te de tânăra care i-a atras privirea.

Intriga, suspansul și umorul cinic, alături de personaje unice, creează o atmosferă plină de suspans.

Dacă îți plac romanele polițiste, atunci aceasta este cartea pentru tine.

LanguageRomână
PublisherScarlet Leaf
Release dateNov 26, 2018
Legături Relative
Nebunie pe strada Privighetorii
Mirosuri Și Umbre

Titles in the series (3)

 • Mirosuri Și Umbre
  Mirosuri Și Umbre
  Mirosuri Și Umbre

  Un ucigaș improbabil. Un detectiv încăpățânat. Dovezi înșelătoare. Nimic nu este ceea ce pare a fi. O victimă decapitată duce la descoperirea unei povești sordide. Încă o crimă are loc și te pierzi în noianul de dovezi. Urmărește investigația lui McNamara și a echipei sale în căutarea unui criminal îndrăzneț. Chiar dacă până la urmă mulți cred că ucigașul ar trebui decorat, McNamara trebuie să urmeze litera legii. O poveste de dragoste timidă condimentează întunecimea crimelor. Dacă îți place un roman polițist tradițional, atunci aceasta este o carte bună pentru tine. Cumpăr-o și petrece o după-masă plăcută – sau poate două – cu o poveste interesantă.

 • Legături Relative
  Legături Relative
  Legături Relative

  McNamara a pornit din nou la vânătoare. O sinucidere aparentă îl conduce pe detectiv la un complot terorist. Oare ce va face el când viața femeii pe care o iubește este amenințată? McNamara, un inspector detectiv șef scoțian, se luptă cu crimele de pe străzile din Edinburgh și din suburbiile orașului. Diagnosticat cu o formă relativ ușoară a sindromului Asperger în copilărie, detectivul este meticulos, rece și dedicat slujbei sale. Nu îl interesează decât profesia sa și este un adevărat maestru în a evita orice fel de implicare sentimentală. Și cu toate acestea, Bryony se strecoară pe sub scutul său și îi cucerește inima. Dacă vă place o carte polițistă tradițională, atunci aceasta este cartea care vi se potrivețte. Cumpărați-o și petreceți o după-masă sau două cu o povestire plină de suspans. Alăturați-vă lui McNamara în cursa lui contra cronometru și îndrăgostiți-vă de femeia care i-a furat inima. Intriga, suspansul și umorul cinic, alături de personaje unice, creează o atmosferă plină de suspans.

 • Nebunie pe strada Privighetorii
  Nebunie pe strada Privighetorii
  Nebunie pe strada Privighetorii

  Un criminal care știe să se strecoare. Un detectiv încăpățânat. O femeie tânără incitantă. Prima carte independentă din seria McNamara îl prezintă pe Inspectorul Șef scoțian anchetând mai multe crime pe Strada Privighetorii. Autorul acestora face poliția să alerge în cercuri. Un țipăt în plină noapte îi trezește pe cei locuitorii de pe strada Privighetorii, conducând la o serie de evenimente care vor scoate la iveală secrete și îi va face pe locuitorii acestei străzi liniștite să trăiască un adevărat coșmar. Oamenii nu vor știi cine e nevinovat, iar neîncrederea generală va însoți vânătoarea. În mod surprinzător, Inspectorul Șef, cunoscut de toată lumea ca fiind un bărbat rece, fără emoții, pare să își piardă mințile atunci când întâlnește o tânără care este prinsă în lanțul evenimentelor. Alătură-te lui McNamara în această vânătoare și îndrăgostește-te de tânăra care i-a atras privirea. Intriga, suspansul și umorul cinic, alături de personaje unice, creează o atmosferă plină de suspans. Dacă îți plac romanele polițiste, atunci aceasta este cartea pentru tine.

Author

Roxana Nastase

Roxana Nastase has been teaching English for over seventeen years, ranging in level from kindergarten to college. She specializes in English Grammar and has had several books issued throughout the years. Her books were used with much success in schools in Eastern Europe for teaching English as a second language.

Read more from Roxana Nastase

Related to Seria McNamara

Related ebooks