Discover this podcast and so much more

Podcasts are free to enjoy without a subscription. We also offer ebooks, audiobooks, and so much more for just $11.99/month.

#40 Proto-pygmæer og Flores hobbitter

#40 Proto-pygmæer og Flores hobbitter

FromDe mystiske dyr


#40 Proto-pygmæer og Flores hobbitter

FromDe mystiske dyr

ratings:
Length:
30 minutes
Released:
Apr 25, 2024
Format:
Podcast episode

Description

Vi fortsætter hvor vi slap sidste gang med de små væsner der både minder om en meget mindre udgave af Bigfoot, men som også har vis lighed med os selv. Så hvem er de – og hvorfor kan man møde dem så mange steder på kloden?
For sidste gang i denne sæson tager vi livtag med Bigfoot og hans slægtninge.
Din vært er også i dag Mikala Rosenkilde, der forhåbentlig vil sætte tanker i gang, når vi nu tager til dampende regnskove og uigennemtrængeligt vildnis på jagt efter vores ukendte fætre i stamtræet – hvis det da er det det er. Det skal vi tale meget mere om i dag.
Læs også bogen ”Fra sabelkatte til levende drager” og "Fra Loch Ness til Megalodon". Dem finder du på biblioteket, online og hos din boghandler.
Flyveøgler på himlen over Texas, overlevende dinosaurer i Afrikas sumpe og sorte pantere i udkanten af de europæiske storbyer. Kan det virkelig passe? Hvert år fortæller mennesker om mødet med mystiske dyr, der enten ikke burde leve i det område, hvor de ses, eller dyr, der burde være uddøde for længst. Kryptozoologi er læren om de skjulte dyr, de mystiske dyr.

"FRA SABELKATTE TIL LEVENDE DRAGER"
"FRA LOCH NESS TIL MEGALODON"
Bogserien "I en verden så stor" har udgivet to bind, men flere under udarbejdelse.
Released:
Apr 25, 2024
Format:
Podcast episode

Titles in the series (53)

En danskproduceret podcast om kryptozoologiske observationer fra ind- og udland gennem tiden. Komponeret og fortalt af Mikala Rosenkilde ISBN: 978-87-973458-0-1