Cum să-ți creezi declarația de misiune: Descoperă-ți pasiunile, punctele forte și sinele
Cum să-ți creezi declarația de misiune: Descoperă-ți pasiunile, punctele forte și sinele
Cum să-ți creezi declarația de misiune: Descoperă-ți pasiunile, punctele forte și sinele
Ebook41 pages29 minutes

Cum să-ți creezi declarația de misiune: Descoperă-ți pasiunile, punctele forte și sinele

Rating: 0 out of 5 stars

()

Read preview

About this ebook

Renumitul consultant de afaceri Roy Spence a definit misiunea ca fiind „o declarație definitorie despre ce anume îți propui să aduci nou în lume”. Misiunea noastră este crucială; este întrebarea „De ce?” care ne impulsionează să facem efortul de a transforma lumea într-un loc mai bun. Dar identificarea propriei misiuni reprezintă o adevărată provocare.

Strategul și autorul Justin Lee crede cu tărie în importanța misiunii, iar în cursul său „Cum să-ți creezi declarația de misiune”, realizat de Scribd Coach, le explică ascultătorilor cum să-și identifice misiunea. În cadrul cursului, Lee te va ajuta să-ți descoperi pasiunile, să-ți găsești punctele forte și valoarea acestora și să-ți identifici ideile esențiale, astfel încât să-ți poți construi „declarația de misiune”, o declarație motivantă, care să te inspire și să reprezinte legătura dintre munca ta și beneficiile pe care aceasta le va aduce celorlalți. Autorul propune în acest curs și exerciții, astfel încât să poți începe imediat să lucrezi la declarația ta de misiune.

Ești gata să-ți descoperi misiunea? Citește cursul de față, iar Justin Lee îți va arăta cum să faci acest lucru.

LanguageRomână
PublisherScribd Coach
Release dateFeb 7, 2023
ISBN9781094456881
Read preview

Related to Cum să-ți creezi declarația de misiune

Related ebooks

Reviews for Cum să-ți creezi declarația de misiune

Rating: 0 out of 5 stars
0 ratings

0 ratings0 reviews

What did you think?

Tap to rate

Review must be at least 10 words

  Book preview

  Cum să-ți creezi declarația de misiune - Justin Lee

  Cum să-ți creezi declarația de misiune

  Cum să-ți creezi declarația de misiune

  Descoperă-ți pasiunile, punctele forte și sinele

  Justin Lee

  Drepturi de autor © 2023

  Toate drepturile rezervate

  Design de copertă de Mimbre Design

  ISBN: 9781094456881

  Prima ediție ebook: Februarie 2023

  Scribd, Inc.

  San Francisco, California

  Scribd.com

  Pentru mai multe detalii, accesați www.scribd.com și urmăriți @Scribd pe Twitter, Facebook, și Instagram

  Cuprins

  Despre Scribd Coach

  Introducere

  Lecția 1: Cum să-ți descoperi pasiunile

  Lecția 2: Cum să-ți găsești punctele forte și valoarea

  Lecția 3: Cum să-ți identifici ideile esențiale

  Lecția 4: Cum să-ți creezi declarația de misiune

  Concluzii

  Despre autor

  Despre Scribd Coach

  Acest ebook vă este oferit de Scribd Coach, un imprint al platformei Scribd dedicat unor cursuri de dimensiuni reduse, cuprinzătoare și pertinente de dezvoltare personală și profesională, scrise de experți recunoscuți în domeniile lor.

  Fiecare curs Scribd Coach este disponibil în format de audiobook sau ca ebook transcris din cursul audio – precum ebookul pe care urmează să îl citiți. Dacă sunteți interesat de ediția audio a acestui curs sau dacă doriți să citiți mai mult conținut de dezvoltare personală de la Scribd Coach, consultați pagina imprintului Scribd Coach.

  Vă puteți împărtăși părerile despre acest titlu acordând un rating și postând o recenzie pe pagina cărții. Vă mulțumim că ne citiți. Lectură plăcută!

  Introducere

  Bună, sunt Justin Lee și citești cursul „Cum să-ți creezi declarația de misiune. Descoperă-ți pasiunile, punctele forte și sinele", realizat de Scribd Coach. Mă bucur că te-ai decis să mă însoțești în această călătorie către identificarea scopului tău și trăirea în conformitate cu acesta. Să începem!

  Cu toții ne întrebăm care este scopul nostru în viață, așa că haide să începem prin a defini cuvântul. Multe dicționare definesc scopul ca fiind motivul pentru care ceva este făcut sau creat – motivul pentru care ceva există. Dar să mergem ceva mai în profunzime cu ajutorul lui Roy Spence. Spence este consultantul care a ajutat compania Southwest Airlines să-și definească misiunea și o descrie ca fiind: „o declarație definitorie despre ce anume îți propui să aduci nou în lume".

  Fiecare companie mare are o declarație de misiune de impact, care ghidează activitatea internă a angajaților. De exemplu, „Oferă-le oamenilor libertatea de a zbura este cea la crearea căreia a contribuit Spence pentru Southwest Airlines. Apple folosește „Îmbogățește viețile, iar Starbucks își propune să „Inspire și să hrănească spiritul uman".

  Declarațiile de misiune afirmă de ce – motivul de a

  Enjoying the preview?
  Page 1 of 1