Discover millions of ebooks, audiobooks, and so much more with a free trial

Only $11.99/month after trial. Cancel anytime.

Nopti de seductie
Nopti de seductie
Nopti de seductie
Ebook474 pages7 hours

Nopti de seductie

Rating: 4.5 out of 5 stars

4.5/5

()

Read preview

About this ebook

SERIA „FAMILIA STANTON”
Când maiorul Lucas Stanton a moștenit titlul de conte, nu și-a imaginat nici o clipă că o va primi la pachet și pe nepoata fostului conte ‒ și că aceasta îl va cuceri din prima clipă. Phoebe Linville este o americancă fermecătoare și înflăcărată, dar care are marele talent de a se băga în belele. Surprinși într-o situație compromițătoare și riscând să iște un scandal de proporții, celor doi nu le rămâne decât să accepte că, pentru toți cei implicați, căsătoria lor este soluția salvatoare. Retrași la Mistletoe Manor, moșia lui de la țară, Phoebe va reuși să-i dea proaspătului ei soț peste cap toate regulile și să-l surprindă ‒ atât în pat, cât și în afara lui.
Phoebe nu are de gând să cedeze în fața încăpățânării lui Lucas și a firii lui îndărătnice, chiar dacă acesta îi oferă tot ce își poate dori. Săruturile lui și purtarea drăgăstoasă sunt incitante și o măgulesc, dar Phoebe este hotărâtă să-i demonstreze noului conte că dragostea este tot ce contează cu adevărat. Și, dacă pentru asta este nevoie de douăsprezece nopți de seducție la căldura reconfortantă a focului din cămin, ea este pregătită să-și dezvăluie atuurile unul câte unul.

„Kelly combină dialogul amuzant, senzualitatea inocentă și seducția provocatoare în această poveste a unui mariaj forțat care se dovedește a fi teribil de incitant.” RT Magazine
LanguageRomână
Release dateOct 25, 2018
ISBN9786063370045
Nopti de seductie

Read more from Vanessa Kelly

Related to Nopti de seductie

Related ebooks

Mystery For You