Discover millions of ebooks, audiobooks, and so much more with a free trial

Only $11.99/month after trial. Cancel anytime.

Neastamparata
Neastamparata
Neastamparata
Ebook389 pages6 hours

Neastamparata

Rating: 4.5 out of 5 stars

4.5/5

()

Read preview

About this ebook

SERIA „SURORILE CABOT”

Vremurile disperate necesită măsuri disperate – astfel gândește Honor Cabot, cea mai mare dintre fiicele vitrege ale contelui de Beckington, pe care se pare că le așteaptă o soartă nefericită. La moartea iminentă a contelui, ea și surorile ei urmează să-și piardă toate avantajele unui trai luxos – precum și locul în societate –, din cauza logodnicei hrăpărețe a fratelui lor vitreg Augustine. Nevoită să acționeze rapid, Honor încheie un pact cu diavolul – mai precis, cu George Easton, cel mai cunoscut libertin din Londra, singurul care ar putea s-o seducă pe logodnica lui Augustine și să o scoată astfel din viețile lor.
Fiul bastard al unui duce, George și-a clădit averea asumându-și mereu riscuri periculoase. Acum el și Honor joacă un joc riscant al seducției și pasiunii, care poate avea alte ca rezultat să distrugă reputații și să frângă inimi… dar ale lor. Pe măsură ce dorința neașteptată schimbă regulile jocului lor secret, miza devine mult prea mare chiar și pentru un jucător înrăit și o debutantă îndrăzneață.

„Un erou sexy, o eroină îndrăzneață și o propunere necuviincioasă fac deliciul unui roman care amuză și încântă în aceeași măsură.” Booklist

„Julia London scrie povești vibrante și emoționante, cu personaje complexe și pasionale.” Madeline Hunter

Julia London este autoarea a peste 30 de bestselleruri New York Times, USA Today și Publishers Weekly. A fost de șase ori finalistă la prestigiosul premiu RITA pentru excelență în ficțiunea romantică.

LanguageRomână
Release dateJan 14, 2020
ISBN9786063348433
Neastamparata

Read more from Julia London

Related to Neastamparata

Related ebooks

Romance For You