Discover millions of ebooks, audiobooks, and so much more with a free trial

Only $11.99/month after trial. Cancel anytime.

Lupii din Brandenburg
Lupii din Brandenburg
Lupii din Brandenburg
Ebook247 pages4 hours

Lupii din Brandenburg

Rating: 5 out of 5 stars

5/5

()

Read preview

About this ebook

Decembrie 1978: un grup de siluete misterioase, invesmantate in salopete albe, au rapit-o pe Nina. Porniti in cautarea ei, Jakob,


Christa si prietenii lor trebuie sa treaca dincolo de granitele Berlinului si sa se aventureze in padurile inghetate din Brandenburg.


Al patrulea volum din seria Berlin, Lupii din Brandenburg, se anunta in acelasi timp infiorator si datator de speranta...


Urletele veneau din toate partile, si, de fiecare data cand schimbau directia, incercand sa se indeparteze, se auzeau din ce in ce mai tare, acolo unde o clipa mai devreme, erau doar intunericul si rasuflarea padurii. Parea ca lupii se jucau cu ei, ca ii urmareau, dar ca nu aveau cu adevarat intentia sa ii atace. Poate ca asteptau momentul potrivit sa se dezlantuie.


Fabio Geda


Nascut in 1972 la Torino, Fabio Geda este un romancier italian care lucreaza cu copiii cu dizabilitati. El colaboreaza cu mai multe ziare si reviste italiene si preda cursuri de scriere creativa la cea mai faimoasa scoala italiana de literatura (Scuola Holden din Torino). Cartea Nel mare ci sono i coccodrilli (In mare sunt crocodili) a reprezentat un succes international, fiind tradusa in peste 30 de tari.


Marco Magnone


Nascut la Asti in 1981, Marco Magnone preda cursuri de design la IED (European Institute of Design) si a colaborat, in calitate de redactor, cu mai multe edituri si publicatii din Italia. Este autorul mai multor romane grafice si jurnale de calatorie, cum ar fi Bim Bum Berlin, un documentar romantat despre capitala Germaniei, unde a trait intre 2005 si 2006.

LanguageRomână
PublisherCorint
Release dateJan 12, 2018
ISBN9786067932904
Lupii din Brandenburg

Related to Lupii din Brandenburg

Titles in the series (4)

View More

Related ebooks

Fantasy For You