Discover millions of ebooks, audiobooks, and so much more with a free trial

Only $11.99/month after trial. Cancel anytime.

Mantra secretă
Mantra secretă
Mantra secretă
Audiobook8 hours

Mantra secretă

Written by David Michie

Narrated by Dragoș Gheorghieș

Rating: 4.5 out of 5 stars

4.5/5

()

About this audiobook

Într-o mănăstire îndepărtată din Himalaya, Matt Lester și-a dedicat cinci ani pregătirii spirituale pentru acest moment: este destinul său să deschidă un pergament sigilat, antic, conținând înțelepciunea profetică de care lumea are urgent nevoie. Dar, cu câteva momente înainte de acest moment, neprețuita comoară este furată. Matt este prins într-o urmărire periculoasă cu o mare miză: recuperarea pergamentului, transformându-se treptat din urmăritor în urmărit. 


De cealaltă parte a lumii, rezultatele cercetărilor savantei Alice Weisenstein despre vindecarea ansamblului minte-corp sunt pe cale să fie dezvăluite publicului larg. Lucrurile iau o întorsătură tragică când supervizorul lui Alice dispare, iar ea își dă seama că este urmărită. 


Căutarea pergamentului îl conduce pe Matt la Alice, iar cei doi devin prinși între diverse sfere de influență și amenințări crescânde. Împreună trebuie să decidă în cine pot avea cu adevărat încredere.


MANTRA SECRETĂ împletește știința revoluționară și cunoștin­țele spirituale într-o poveste foarte captivantă. Nu este doar o carte pe care citind-o veți dori să întoarceți pagină după pagină, ci vă va zdruncina întreaga concepție despre cine și ce sunteți și despre transformarea de care sunteți capabili.

LanguageRomână
PublisherEditura Atman
Release dateOct 5, 2022
ISBN9786069644133

More audiobooks from David Michie

Related to Mantra secretă

Titles in the series (2)

View More

Related audiobooks