Discover millions of ebooks, audiobooks, and so much more with a free trial

Only $11.99/month after trial. Cancel anytime.

Gör ditt val
Enkelt, för pengar
Män med makt
Ebook series3 titles

Pagonareaffären

Rating: 0 out of 5 stars

()

About this series

Peter Ivanov känner hur flygplanets landningsställ tar i marken på Arlanda. Irritationen sjuder i bröstet. Efter sex månader under den mexikanska solen är ett snöigt och kallt Stockholm det sista han behöver. Men tydligen var det senaste uppdraget i Sverige inte så framgångsrikt som han först trott. Nya händelser har utvecklat sig och om han inte gör något drastiskt, riskerar han att förlora allt han har jobbat för. Det som skulle ha varit ett enkelt bevakningsuppdrag, visar sig i stället bli ett akut städjobb.

"Enkelt, för pengar" är den sista och avslutande delen i Oskar Rådeheds trilogi om Pagonareaffären.
LanguageSvenska
Release dateMay 3, 2019
Gör ditt val
Enkelt, för pengar
Män med makt

Titles in the series (3)

 • Män med makt

  Ebook #1

  Män med makt
  Män med makt

  En gravid kvinna dör i en bilolycka. Tio år senare blir Frans Lougrip, en av Stockholms vassaste fastighetslobbyister, indragen i en avancerad hämndaktion. Medan världen rasar samman, träffar han Elina Norr, en smart och driven PR-konsult. Tillsammans försöker de reda ut vad som ligger bakom händelseförloppet och vem som försöker sätta dit Frans Lougrip för mord.

 • Gör ditt val

  Ebook #2

  Gör ditt val
  Gör ditt val

  Journalisten Jenny Strömberg sitter vid sitt köksbord och stirrar blankt ut över ett grått Stockholm. På datorskärmen framför henne finns ett meddelande hon har svårt att förstå. Det finns mer. Du förtjänar att veta sanningen. Tankarna rusar, men något svar kommer inte. Allt hon vet är att det har rapporterats om ett brutalt brott i Saltsjöbaden, men detaljerna är knapphändiga. Motvilligt inser hon att det är hennes jobb att bevaka händelsen. Medan frågorna blir fler, börjar också hennes oro att växa. Vem är egentligen avsändaren till mejlet och varför har han valt ut just henne?"Gör ditt val" är den nervkittlande fortsättningen till "Män med makt".

 • Enkelt, för pengar

  Ebook #3

  Enkelt, för pengar
  Enkelt, för pengar

  Peter Ivanov känner hur flygplanets landningsställ tar i marken på Arlanda. Irritationen sjuder i bröstet. Efter sex månader under den mexikanska solen är ett snöigt och kallt Stockholm det sista han behöver. Men tydligen var det senaste uppdraget i Sverige inte så framgångsrikt som han först trott. Nya händelser har utvecklat sig och om han inte gör något drastiskt, riskerar han att förlora allt han har jobbat för. Det som skulle ha varit ett enkelt bevakningsuppdrag, visar sig i stället bli ett akut städjobb. "Enkelt, för pengar" är den sista och avslutande delen i Oskar Rådeheds trilogi om Pagonareaffären.

Related to Pagonareaffären

Related categories

Reviews for Pagonareaffären

Rating: 0 out of 5 stars
0 ratings

0 ratings0 reviews

What did you think?

Tap to rate

Review must be at least 10 words