Discover millions of ebooks, audiobooks, and so much more with a free trial

Only $11.99/month after trial. Cancel anytime.

Paha kuu
Kohtalon tähti
Puhaltaja
Audiobook series3 titles

Hämenlinna noir

Written by Tapani Bagge

Narrated by Pertti Koivula

Rating: 0 out of 5 stars

()

About this series

Toiminnantäyteinen rikossarja Hämeenlinnan alamaailmasta jatkuu. Joku kuljettaa rautaa rajan takaa Hämeenlinnaan ja myy sitä polkuhintaan. Poliisi epäilee asekauppias Leksa Miettistä, vaikka Leksalla on kerrankin puhtaat jauhot pussissa. Jarkka Nurminen puolestaan saa pahaenteisen vieraan Turusta: Pastori on taas vapaalla jalalla ja kaipaa vanhan keikkakuskinsa apua.

Rikospoliisit Nikkinen ja Pohjanen selvittävät kollegansa murhaa, ja pintaan pulpahtaa vanha rikos, josta on tuomittu syytön mies. Leila Pohjanen pelastaa vahingossa tiedottajansa Allu Nygrenin hengen, mikä saa Allun omistautumaan tehtävälleen aivan uudella tarmolla. Mutta joutuuko Allu pettämään uuden rakkauden tähden vanhan kaverinsa Jarkan?

Kohtalon tähti on kolmas osa Hämeenlinna noir -sarjassa, jota värittää Tapani Baggelle tyypillinen letkeä kerronta ja musta huumori.
LanguageSuomi
Release dateMar 28, 2024
Paha kuu
Kohtalon tähti
Puhaltaja

Titles in the series (3)

 • Puhaltaja

  1

  Puhaltaja
  Puhaltaja

  Vauhdikkaan rikossarjan aloitusosa. On juhannusaaton aatto. Hämeenlinnan maineikas puhaltaja Jarkka Nurminen on jälleen vapaalla jalalla ja etsimässä totuutta. Miksi hänen oli istuttava vankilassa kuusi vuotta murhasta, jota ei tehnyt? Kuvioihin tempautuvat mukaan myös vikkelä pikkurikollinen Jojo sekä asekauppias Leksa. Aseet puhuvat, renkaat ulvovat ja päät putoilevat. Lisäksi sade uhkaa hukuttaa koko kaupungin. Puhaltaja aloittaa Hämeenlinnan alamaailmaan sijoittuvan Hämeenlinna noir -sarjan, jota värittää Tapani Baggelle tyypillinen letkeä kerronta ja musta huumori.

 • Paha kuu

  2

  Paha kuu
  Paha kuu

  Kutkuttavan jännittävä rikosromaani Hämeenlinnan alamaailmasta. Kovan onnen soturit Jarkka ja Leksa lyöttäytyvät yhteen uutta keikkaa varten, joka vaikuttaa etukäteen helpolta. Ennusmerkit tosin viestivät toista, mutta kukapa akkojen puheita kuuntelisi. Pian he kuitenkin sotkeutuvat rikosvyyhteen, jossa armoa ei tunneta. Onneksi Leksalla on apuna vaimonsa Niina, joka ei vähästä hätkähdä. Paha kuu on toinen osa Hämeenlinna noir -sarjassa, jota värittää Tapani Baggelle tyypillinen letkeä kerronta ja musta huumori.

 • Kohtalon tähti

  3

  Kohtalon tähti
  Kohtalon tähti

  Toiminnantäyteinen rikossarja Hämeenlinnan alamaailmasta jatkuu. Joku kuljettaa rautaa rajan takaa Hämeenlinnaan ja myy sitä polkuhintaan. Poliisi epäilee asekauppias Leksa Miettistä, vaikka Leksalla on kerrankin puhtaat jauhot pussissa. Jarkka Nurminen puolestaan saa pahaenteisen vieraan Turusta: Pastori on taas vapaalla jalalla ja kaipaa vanhan keikkakuskinsa apua. Rikospoliisit Nikkinen ja Pohjanen selvittävät kollegansa murhaa, ja pintaan pulpahtaa vanha rikos, josta on tuomittu syytön mies. Leila Pohjanen pelastaa vahingossa tiedottajansa Allu Nygrenin hengen, mikä saa Allun omistautumaan tehtävälleen aivan uudella tarmolla. Mutta joutuuko Allu pettämään uuden rakkauden tähden vanhan kaverinsa Jarkan? Kohtalon tähti on kolmas osa Hämeenlinna noir -sarjassa, jota värittää Tapani Baggelle tyypillinen letkeä kerronta ja musta huumori.

Related to Hämenlinna noir

Related audiobooks

Related articles

Related categories

Reviews for Hämenlinna noir

Rating: 0 out of 5 stars
0 ratings

0 ratings0 reviews

What did you think?

Tap to rate

Review must be at least 10 words