Discover this podcast and so much more

Podcasts are free to enjoy without a subscription. We also offer ebooks, audiobooks, and so much more for just $11.99/month.

Flemming Møldrup

Flemming Møldrup

FromÉn dag tilbage


Flemming Møldrup

FromÉn dag tilbage

ratings:
Length:
72 minutes
Released:
May 7, 2024
Format:
Podcast episode

Description

Selvom Flemming Møldrup er en smule træt af at kigge i folks køleskabe, kan han alligevel ikke lade være med at tjekke Jesus’ køleskab, da han møder ham i det hinsides. Og Flemming har da også et meget kvalificeret gæt på, hvad der gemmer sig derinde... Efter at have slået sit navn grundigt fast gennem bl.a. 7 år som livsstilsekspert på hele Danmarks "Kender du typen?" virker det meget selvfølgeligt, at Flemming sidder som gæst her i podcasten. Men faktisk var det slet ikke givet på forhånd, at Flemming skulle ende her, hvor han er endt i dag – for hans barndom og start på livet var hård.Flemming er et meget behageligt og nysgerrigt menneske, som ikke er bange for at melde klart ud, hvor han står: Det gælder både Citroen Berlingo, forholdet til Jesus, min Leonard Cohen-plakat og hans dybfølte kærlighed til Aarhus, som ikke får for lidt på den sidste dag. OG så er han også meget ærlig om, hvordan jeg og min kone (og vores hund) bor. Glæd dig til et dejligt afsnit! ?Hvem vil du gerne høre som næste gæst? Skriv til os ?Podcasten sponsoreres af kommercielle samarbejder og kan derfor indeholde reklame.
Released:
May 7, 2024
Format:
Podcast episode

Titles in the series (36)

Hver uge stiller Martin Johannes Larsen det samme spørgsmål til sin gæst: Hvis du kun havde én dag tilbage at leve i, hvad ville du så gøre? Sammen gennemspiller de gæstens sidste dag fra morgen til aften og taler om de valg, gæsten træffer undervejs: Hvor skal gæsten hen? Hvem vil gæsten tilbringe dagen med? Hvad skal gæsten opleve? Alt er muligt på den sidste dag, så hvem ved, hvad der kommer til at ske! Udkommer hver tirsdag.HUSK at give stjerner, hvis du kan lide, hvad du hører. Det betyder åbenbart noget.Vært: Martin Johannes LarsenTilrettelægger: Sara-Lisa Schuster-RosselKlipper: Johanne Nørskov