Discover this podcast and so much more

Podcasts are free to enjoy without a subscription . We also offer ebooks, audiobooks, and so much more for just $11.99/month.

Rowena Marin: puterea și solidaritatea unei comunități

Rowena Marin: puterea și solidaritatea unei comunități

Frommame


Rowena Marin: puterea și solidaritatea unei comunități

Frommame

ratings:
Length:
44 minutes
Released:
Jun 28, 2023
Format:
Podcast episode

Description

În ultimul an, Rowena Marin a născut o fetiță, a publicat un roman auto-biografic și țese firele unui plan de suroritate și mentorat pentru fete și femei rome. Rowena scrie și vorbește despre solidaritatea feminină în comunitatea ei dar și despre singurătatea și respingerea cu care te lupți când alegi diferit de obiceiurile bine trasate, dar și despre cum istoria romilor a ajutat-o să se uite dintr-un alt unghi la femeile din familia ei. Scrie întrebându-se dacă mama ei a fost vreodată fericită și despre cum „s-a pierdut pe sine urmând regulile celorlalți”.  Romanul Rowenei , „Who am I in this world”, este dedicat tuturor tinerelor rome cu îndemnul de a nu-și pierde sufletul în încercarea de a-i mulțumi pe ceilalți.Muzică: Răzvan GabărDocumentare: Oana Sandu, Ana Maria CiobanuMixaj: Mara MărăcinescuIdentitate vizuală: Loreta Isac CojocariuPodcastul mame a pornit în primăvara lui 2018, la DoR, când ne-am hotărât să aducem la microfon conversațiile private pe care le aveam despre maternitate și muncă. Acum revenim cu un nou sezon la Scena 9, produs cu sprijinul Avon.
Released:
Jun 28, 2023
Format:
Podcast episode

Titles in the series (40)

mame este un podcast produs de DoR în care reporterii Oana Sandu și Ana Maria Ciobanu documentează cum arată azi maternitatea și lumea copiilor de toate vârstele. Tema muzicală este „A musical postcard” de Răzvan Gabăr. Identitate vizuală de Loreta Isac.