Discover this podcast and so much more

Podcasts are free to enjoy without a subscription . We also offer ebooks, audiobooks, and so much more for just $11.99/month.

Felicia Simion: așteptări, vină și vindecare

Felicia Simion: așteptări, vină și vindecare

Frommame


Felicia Simion: așteptări, vină și vindecare

Frommame

ratings:
Length:
35 minutes
Released:
Jun 28, 2023
Format:
Podcast episode

Description

În timpul procesului de vindecare după depresia postanatală în care a intrat la două luni după ce a adus-o pe lume pe fiica sa, fotografa Felicia Simion a conturat un plan: după ce va fi bine va crea un proiect fotografic care să aducă în prim plan portretele și poveștile femeilor care se confruntă cu depresie după naștere. După cei doi ani de recuperare din depresie ai Feliciei, despre care vorbește și în acest episod, s-a născut proiectul Postpartum.  Felicia  crede că numai spunându-ne poveștile despre momentele cele mai grele ale vieții noastre putem să-i ajutăm pe alții. Muzică: Răzvan GabărDocumentare: Oana Sandu, Ana Maria CiobanuMixaj: Mara MărăcinescuIdentitate vizuală: Loreta Isac CojocariuPodcastul mame a pornit în primăvara lui 2018, la DoR, când ne-am hotărât să aducem la microfon conversațiile private pe care le aveam despre maternitate și muncă. Acum revenim cu un nou sezon la Scena 9, produs cu sprijinul Avon.
Released:
Jun 28, 2023
Format:
Podcast episode

Titles in the series (40)

mame este un podcast produs de DoR în care reporterii Oana Sandu și Ana Maria Ciobanu documentează cum arată azi maternitatea și lumea copiilor de toate vârstele. Tema muzicală este „A musical postcard” de Răzvan Gabăr. Identitate vizuală de Loreta Isac.