Discover this podcast and so much more

Podcasts are free to enjoy without a subscription . We also offer ebooks, audiobooks, and so much more for just $11.99/month.

Revenim în luna iunie cu un nou sezon despre singurătate și solidaritate

Revenim în luna iunie cu un nou sezon despre singurătate și solidaritate

Frommame


Revenim în luna iunie cu un nou sezon despre singurătate și solidaritate

Frommame

ratings:
Length:
5 minutes
Released:
Jun 1, 2023
Format:
Podcast episode

Description

Ne-a fost tare dor de voi și suntem fericite să vă anunțăm că revenim în luna iunie cu un nou sezon produs împreună cu echipa Scena9.Scriam la începuturile podcastului că-l pornim în speranța că dialogul va îmblânzi din singurătate: „Ne-am dori ca interviurile acestea să devină repere de discuții, nu doar pentru mame la început de drum, ci și pentru partenerii și familiile lor, prieteni cu și fără copii, colegi, șefi. Astfel, am putea vorbi mai sincer despre inegalitățile și provocările dintre maternitate și muncă sau despre cum ne creștem copiii azi, pentru ca din ce în ce mai mulți dintre noi, părinții, să nu se mai simtă singuri.”Acest nou sezon s-a născut din nevoia de a vorbi din nou, de la mame la mame, în conversații relaxate, despre teme de care nu avem aproape niciodată timp sau curaj să ne apropiem. S-au născut șapte dialoguri despre femei salvatoare, lipsa vocabularului și firescului când vorbim cu mame care își cresc singure copiii, forța solidarității feminine, echilibrarea multiplelor identități, izolarea familiilor care au copii cu probleme de sănătate, depresie post-natală.Muzică: Răzvan GabărDocumentare: Oana Sandu, Ana Maria CiobanuMixaj: Mara MărăcinescuMulțumiri: Scena9, DOR, Cristian Lupșa, Avon RomâniaIdentitate vizuală: Loreta Isac Cojocariu

★ Support this podcast ★
Released:
Jun 1, 2023
Format:
Podcast episode

Titles in the series (40)

mame este un podcast produs de DoR în care reporterii Oana Sandu și Ana Maria Ciobanu documentează cum arată azi maternitatea și lumea copiilor de toate vârstele. Tema muzicală este „A musical postcard” de Răzvan Gabăr. Identitate vizuală de Loreta Isac.