Discover this podcast and so much more

Podcasts are free to enjoy without a subscription . We also offer ebooks, audiobooks, and so much more for just $11.99/month.

Doru Borșan despre Smart Cities, potențialul unui NFT și lansarea Neotech Crypto

Doru Borșan despre Smart Cities, potențialul unui NFT și lansarea Neotech Crypto

FromFlorin Rosoga Podcast


Doru Borșan despre Smart Cities, potențialul unui NFT și lansarea Neotech Crypto

FromFlorin Rosoga Podcast

ratings:
Length:
35 minutes
Released:
Dec 11, 2021
Format:
Podcast episode

Description

Doru Borșan este om de afaceri român, premiat drept „CEO of the year” la Gala Premiilor Smart City Industry din 2018. El a înființat compania Smart Cities Technologies SE în Germania, iar în acest moment se pregătesc de lansarea Neotech Finance, a unui NFT și a unei criptomonede.
Găsești celelalte episoade și podcasturi – le poți asculta pe site, pe Spotify sau în aplicația ta preferată de conținut audio.
Linkuri menționate:
Găsești webinariile despre marketing, antreprenoriat și cum să te promovezi online pe site – vezi aici.
Cursul Marketing pentru Coachi, Traineri și Autori îl poți comanda de aici, cursul despre puterea obiceiurilor și dezvoltare personală îl poți comanda aici, iar cărțile mele le poți cumpăra de aici.
La toate cursurile poți folosi codul de reducere podcast pentru o reducere de 10% din preț.
Rezumate audio de cărți
Vrei să investești în educația și dezvoltarea ta personală, dar nu ai timp pentru studiu? Descoperă în câteva minute ideile principale ale celor mai bune cărți de dezvoltare personală și de business. Ascultă rezumatele audio Mind Builders în timp ce ești la sală, pe stradă sau în trafic. Le găsești aici sau în aplicația ta preferată de cărți audio.
Sponsorizează acest podcast
Iar în final, nu uita că promovarea prin podcasturi este tipul de advertising cu cea mai mare creștere actuală, fiind de 4,4 ori mai eficient ca display ads. În plus, 67% dintre cei care ascultă podcasturi își amintesc brandurile promovate, iar 63% vor face ulterior o achiziție.
Te interesează să te promovezi prin podcasturile mele pentru a-ți pune în valoare produsele și brandul? Reprezinți o agenție care dorește să ofere clienților săi podcast advertising? Contactează-mă și trimite-mi un mesaj pentru a discuta despre cum putem colabora.
English
If you want to work with me, contact me anytime and drop me a line.
Released:
Dec 11, 2021
Format:
Podcast episode

Titles in the series (40)

Every week I interview Romanian entrepreneurs, athletes and other top performers  and we discover their untold story. What are the stories behind their success? RO: Podcastul în care iau interviuri unor personalități, antreprenori, sportivi și top performeri. Am discutat subiecte care mă preocupă pe mine însumi și oferim perspective noi despre dezvoltare personală, lifestyle, society, cultură, educație, sănătate, wellbeing, business, comunicare, tehnologie.