Discover this podcast and so much more

Podcasts are free to enjoy without a subscription . We also offer ebooks, audiobooks, and so much more for just $11.99/month.

Povestea Lansării Platformei de Cărți Audio Echo.ro, alături de Ana Lotts-Nicolau

Povestea Lansării Platformei de Cărți Audio Echo.ro, alături de Ana Lotts-Nicolau

FromFlorin Rosoga Podcast


Povestea Lansării Platformei de Cărți Audio Echo.ro, alături de Ana Lotts-Nicolau

FromFlorin Rosoga Podcast

ratings:
Length:
26 minutes
Released:
Nov 12, 2021
Format:
Podcast episode

Description

Podcast 449 alături de Ana Lotts-Nicolau, co-fondatoare Echo și CEO al Editurii Nemira.
Am discutat despre: Povestea lansării Echo, de la momentul ideii la apariția pe piață, Despre încurajarea obiceiului lecturii audio – Echo oferă 3 credite cadou în primele 30 de zile pentru orice ascultător. Costul lor este susținut de Echo. Despre parteneri, titluri și naratori ai Echo. Cum a fost Echo primit de către edituri, cum s-au alăturat primii naratori, care sunt cele mai ascultate categorii și titluri? 
Despre funcționalitățile aplicației, cum a fost Echo primit de public și care sunt planurile de viitor? Piața de carte digitală din Romania și pespectivele de viitor.

Găsești celelalte episoade și podcasturi, le poți asculta și te poți abona – pe site, pe Spotify sau în aplicația ta preferată de conținut audio.
Linkuri menționate:
Găsești webinariile despre marketing, antreprenoriat și cum să te promovezi online pe site – vezi aici.
Cursul Marketing pentru Coachi, Traineri și Autori îl poți comanda de aici, cursul despre puterea obiceiurilor și dezvoltare personală îl poți comanda aici, iar cărțile mele le poți cumpăra de aici.
La toate cursurile poți folosi codul de reducere podcast pentru o reducere de 10% din preț.
Rezumate audio de cărți
Vrei să investești în educația și dezvoltarea ta personală, dar nu ai timp pentru studiu? Descoperă în câteva minute ideile principale ale celor mai bune cărți de dezvoltare personală și de business. Ascultă rezumatele audio Mind Builders în timp ce ești la sală, pe stradă sau în trafic. Le găsești aici sau în aplicația ta preferată de cărți audio.
Sponsorizează acest podcast
Iar în final, nu uita că promovarea prin podcasturi este tipul de advertising cu cea mai mare creștere actuală, fiind de 4,4 ori mai eficient ca display ads. În plus, 67% dintre cei care ascultă podcasturi își amintesc brandurile promovate, iar 63% vor face ulterior o achiziție.
Te interesează să te promovezi prin podcasturile mele pentru a-ți pune în valoare produsele și brandul? Reprezinți o agenție care dorește să ofere clienților săi podcast advertising? Contactează-mă și trimite-mi un mesaj pentru a discuta despre cum putem colabora.
English
If you want to work with me, contact me anytime and drop me a line.
Released:
Nov 12, 2021
Format:
Podcast episode

Titles in the series (40)

Every week I interview Romanian entrepreneurs, athletes and other top performers  and we discover their untold story. What are the stories behind their success? RO: Podcastul în care iau interviuri unor personalități, antreprenori, sportivi și top performeri. Am discutat subiecte care mă preocupă pe mine însumi și oferim perspective noi despre dezvoltare personală, lifestyle, society, cultură, educație, sănătate, wellbeing, business, comunicare, tehnologie.