Discover this podcast and so much more

Podcasts are free to enjoy without a subscription . We also offer ebooks, audiobooks, and so much more for just $11.99/month.

Ep.148 - Burnout-ul ca o formă de autosabotare

Ep.148 - Burnout-ul ca o formă de autosabotare

FromPodcastul de EQ


Ep.148 - Burnout-ul ca o formă de autosabotare

FromPodcastul de EQ

ratings:
Length:
33 minutes
Released:
Feb 22, 2023
Format:
Podcast episode

Description

Autosabotarea este subiectul acestor săptămâni, deoarece lucrez intens la carte.

Un capitol mare din carte este despre burnout.

În carte explic în detaliu echilibrul dintre energie fizică și cea emoțională și modul în care acestea două se combină către performanță sau către burnout.

Poți să te epuizezi emoțional, dar să te ții bine fizic sau poți să te epuizezi fizic dar să te ții bine emoțional și te vei putea regenera cu un minim de efort. Dar nu poți să le faci pe amândouă, decât cu prețul burnout-ului.

În podcast am abordat câteva idei generale pe subiectul epuizării, ca mecanism de autosabotare.

Până la urmă epuizarea este cea care ne oprește cel mai eficient și uneori definitiv din drumul către obiectivele noastre.
Released:
Feb 22, 2023
Format:
Podcast episode

Titles in the series (5)

Cu o experienta de peste 10 ani în studiul naturii umane, Zoltan şi-a dedicat viaţa să descopere şi să înţeleaga “matematica" emoţiilor. Este certificat și acreditat internațional de către “Six Seconds” în Dezvoltarea Inteligenței Emoționale şi sustine constant training-uri, seminarii, workshop-uri și ședințe de coaching, bazate pe principiile inteligentei emotionale. Este Speaker, Trainer & Coach la REFLEQT şi şi-a propus ca prin activitatea sa să ajute cât mai multe persoane să își dezvolte abilitatea secolului 21 - inteligenţa emoţională.