Discover this podcast and so much more

Podcasts are free to enjoy without a subscription . We also offer ebooks, audiobooks, and so much more for just $11.99/month.

Tata Buhnici la 70 de ani - #IGDLCC 160

Tata Buhnici la 70 de ani - #IGDLCC 160

FromGeorge Buhnici | #IGDLCC


Tata Buhnici la 70 de ani - #IGDLCC 160

FromGeorge Buhnici | #IGDLCC

ratings:
Length:
146 minutes
Released:
Nov 21, 2022
Format:
Podcast episode

Description

Mă chinui de vreo trei ani să îl aduc pe tata în fața camerei la un IGDLCC. Într-un final a aceptat într-o dimineață, cu gândul la toate treburile pe care le face de obicei prin grădină și înainte să luăm micul dejun. A venit, s-a așezat pe scaun cu mici emoții și a început să îmi povestească cum a fost viața lui când era tânăr. Pe vremea când internetul nici nu era în imaginația puținilor oameni care l-au inventat, și țigările erau monedă de schimb în război.A povestit cum a construit Transfăgărășanul, și cum oamenii, deși mai puțini învățați, erau mai uniți atunci. Cum stima și respectul erau câștigate și menținute o viață întreagă, iar oameni corecți erau și atunci greu de găsit.
Released:
Nov 21, 2022
Format:
Podcast episode

Titles in the series (40)

Acesta este podcastul lui George Buhnici. Un serial în care povestesc despre lucrurile care mă interesează, pasionează sau... enervează. Până când decidem despre ce va fi cel mai des, deocamdată vă povestesc cum a trecut primul în casa noastră pasivă sau ce am văzut interesant la CES 2019. Pentru că nu mă consider suficient, aduc ocazional alături de mine oameni mai deștepți ca Lorena sau Marian. Pe cine ai vrea să mai asculți? Ce teme ai vrea să abordez pe viitor? Scrie-mi pe www.buhnici.ro la comentarii.