Discover this podcast and so much more

Podcasts are free to enjoy without a subscription . We also offer ebooks, audiobooks, and so much more for just $11.99/month.

Ep.136 - Nimic nu trebuie!

Ep.136 - Nimic nu trebuie!

FromPodcastul de EQ


Ep.136 - Nimic nu trebuie!

FromPodcastul de EQ

ratings:
Length:
36 minutes
Released:
Sep 22, 2022
Format:
Podcast episode

Description

„Nimic nu trebuie!”
Este o frază pe care am auzit-o de multe ori ca replică la ceea ce a spus altcineva. Știu că nu ne place autoritatea, să ni se impună lucruri, dar acest „trebuie” are un fond, care este de multe ori dincolo de teoriile dezvoltării personale.
În această lume întotdeauna este ceva pentru ceva. Asta înseamnă că toate rezultatele pe care vrem să le obținem sau le-am obținut, sunt condiționate de alte lucruri. „Trebuie” nu face nimic altceva decât să îți aducă aminte de aceste condiționări, nu contează dacă ele îți plac sau nu.

Dacă vrei să afli lucrurile interesante pe care le-am discutat cu Oana, TREBUIE să asculți podcastul. Îmi pare rău, dar nu există altă cale. Poate o pui pe mama să asculte și să îți povestească, dar probabil nu o să fie la fel.
Released:
Sep 22, 2022
Format:
Podcast episode

Titles in the series (5)

Cu o experienta de peste 10 ani în studiul naturii umane, Zoltan şi-a dedicat viaţa să descopere şi să înţeleaga “matematica" emoţiilor. Este certificat și acreditat internațional de către “Six Seconds” în Dezvoltarea Inteligenței Emoționale şi sustine constant training-uri, seminarii, workshop-uri și ședințe de coaching, bazate pe principiile inteligentei emotionale. Este Speaker, Trainer & Coach la REFLEQT şi şi-a propus ca prin activitatea sa să ajute cât mai multe persoane să își dezvolte abilitatea secolului 21 - inteligenţa emoţională.