Discover this podcast and so much more

Podcasts are free to enjoy without a subscription. We also offer ebooks, audiobooks, and so much more for just $11.99/month.

RĂZBOIUL PRIN OCHII UNUI UCRAINEAN -  @Orest Zub   - #IGDLCC 148

RĂZBOIUL PRIN OCHII UNUI UCRAINEAN - @Orest Zub - #IGDLCC 148

FromGeorge Buhnici | #IGDLCC


RĂZBOIUL PRIN OCHII UNUI UCRAINEAN - @Orest Zub - #IGDLCC 148

FromGeorge Buhnici | #IGDLCC

ratings:
Length:
92 minutes
Released:
Jun 26, 2022
Format:
Podcast episode

Description

Vedem și auzim multe lucruri despre războiul din Ucraina, și sunt sigur că 100% din cei care ne urmăresc, împărtășesc aceeași viziune cu noi despre acest răboi. Oricât am încerca să îndulcim puțin terminologia, nu este o ”situație specială” este o dramă, este o crimă, este război.Am invitat astăzi la IGDLCC pe cel mai în măsură să vorbească despre asta, blogger-ul și vlogger-ul Ucrainean, Orest Zub. Să ne spună el cum e de fapt războiul. Cum i-a afecta pe ucraineni din punct de vedere moral, social, economic, câți oameni au plecat de acolo, cine împărtășește ideile Rusiei și cine nu, și cum văd ei viitorul într-o țară cu peste 40 de milioane de oameni, din care aproape 10% au fugit în decursul a patru luni, doar ca să supraviețuiască.
Released:
Jun 26, 2022
Format:
Podcast episode

Titles in the series (100)

Acesta este podcastul lui George Buhnici. Un serial în care povestesc despre lucrurile care mă interesează, pasionează sau... enervează. Până când decidem despre ce va fi cel mai des, deocamdată vă povestesc cum a trecut primul în casa noastră pasivă sau ce am văzut interesant la CES 2019. Pentru că nu mă consider suficient, aduc ocazional alături de mine oameni mai deștepți ca Lorena sau Marian. Pe cine ai vrea să mai asculți? Ce teme ai vrea să abordez pe viitor? Scrie-mi pe www.buhnici.ro la comentarii.