Discover this podcast and so much more

Podcasts are free to enjoy without a subscription . We also offer ebooks, audiobooks, and so much more for just $11.99/month.

Ep.133 - Ce nu te omoară, te face mai puternic

Ep.133 - Ce nu te omoară, te face mai puternic

FromPodcastul de EQ


Ep.133 - Ce nu te omoară, te face mai puternic

FromPodcastul de EQ

ratings:
Length:
41 minutes
Released:
Sep 1, 2022
Format:
Podcast episode

Description

Oare așa o fi?

Știu multă lume care se chinuie la joburi, în relații, în diferite situații de viață, niciunul nu moare, dar nu devine nici mai puternic, garantat.

Cum am explicat în episodul de podcast despre rostul lucrurilor, nu cred că stă cineva acolo sus să ne dea nouă de lucru și să ne testeze, apoi să dea note și fie disperat dacă nu nu ne învățăm lecțiile.

De multe ori tindem să stăm în situații dureroase, așteptând să se petreacă „ceva”. Să apară un salvator sau o schimbare de situație ca în filme.

Devii mai puternic doar dacă te antrenezi.

Nu devii puternic pentru că „rabzi” suferința.

Părerea mea. :)
Released:
Sep 1, 2022
Format:
Podcast episode

Titles in the series (5)

Cu o experienta de peste 10 ani în studiul naturii umane, Zoltan şi-a dedicat viaţa să descopere şi să înţeleaga “matematica" emoţiilor. Este certificat și acreditat internațional de către “Six Seconds” în Dezvoltarea Inteligenței Emoționale şi sustine constant training-uri, seminarii, workshop-uri și ședințe de coaching, bazate pe principiile inteligentei emotionale. Este Speaker, Trainer & Coach la REFLEQT şi şi-a propus ca prin activitatea sa să ajute cât mai multe persoane să își dezvolte abilitatea secolului 21 - inteligenţa emoţională.