Discover this podcast and so much more

Podcasts are free to enjoy without a subscription . We also offer ebooks, audiobooks, and so much more for just $11.99/month.

TINERII ROMÂNI NU SUNT AȘA CUM ÎȚI IMAGINEZI. POVEȘTI REALE #IGDLCC

TINERII ROMÂNI NU SUNT AȘA CUM ÎȚI IMAGINEZI. POVEȘTI REALE #IGDLCC

FromGeorge Buhnici | #IGDLCC


TINERII ROMÂNI NU SUNT AȘA CUM ÎȚI IMAGINEZI. POVEȘTI REALE #IGDLCC

FromGeorge Buhnici | #IGDLCC

ratings:
Length:
159 minutes
Released:
Jun 16, 2022
Format:
Podcast episode

Description

Tinerii Români nu sunt așa cum îți imaginezi. Nu sunt niște ”copii” care merg la școală, apoi la mall, și pierd vremea pe TikTok ori nopțile cu prietenii. Sunt mult mai bine informați decât tine, sunt mai rapizi în a lua decizii, lucrează deja în diferite domenii și au experiență de câțiva ani în ceea ce fac. Au probleme reale cum ar fi afecțiuni psihice, deficit de atenție, drame în familie sau în cercul lărgit de prieteni, iubiți care și-au luat viața, sau profesori care au atentat la siguranța fizică a acestora.Ei vorbesc cu un psihilog mai mult decât tine, și își vor rezolva problemele mai rapid pentru că sunt conștienți că le au. Sunt probabil mai trecuți prin viață decât ai fost tu la vârsta lor, și e greu spre imposibil să le mai spui că nu au ”școala vieții”. Apropo, sunt mai conectați, mai informați și mai îngrijorați decât tine de situația politică din țară, precum și cea internațională, de situațiile climatice, și chiar de starea războiului. Știu ce canale de media să evite, și știu mai bine ca tine cu cine să voteze. Cred că e momentul să învățăm și noi de la ei.
Released:
Jun 16, 2022
Format:
Podcast episode

Titles in the series (40)

Acesta este podcastul lui George Buhnici. Un serial în care povestesc despre lucrurile care mă interesează, pasionează sau... enervează. Până când decidem despre ce va fi cel mai des, deocamdată vă povestesc cum a trecut primul în casa noastră pasivă sau ce am văzut interesant la CES 2019. Pentru că nu mă consider suficient, aduc ocazional alături de mine oameni mai deștepți ca Lorena sau Marian. Pe cine ai vrea să mai asculți? Ce teme ai vrea să abordez pe viitor? Scrie-mi pe www.buhnici.ro la comentarii.