Discover this podcast and so much more

Podcasts are free to enjoy without a subscription. We also offer ebooks, audiobooks, and so much more for just $11.99/month.

UnavailableEp.130 - Totul Se Intampla Cu Un Scop... Esti sigur?
Currently unavailable

Ep.130 - Totul Se Intampla Cu Un Scop... Esti sigur?

FromPodcastul de EQ


Currently unavailable

Ep.130 - Totul Se Intampla Cu Un Scop... Esti sigur?

FromPodcastul de EQ

ratings:
Length:
33 minutes
Released:
Aug 11, 2022
Format:
Podcast episode

Description

Imaginează-ți că suferințele prin care ai trecut nu au nicio logică. Nu există nicio putere superioară care îți planifică ție existența, nu încearcă nimeni să te învețe ceva, nu devii deloc mai bun prin suferința prin care ai trecut.

Adică imaginează-ți că experiențele neplăcute prin care ai trecut nu îți aduc nimic în afară de sentimentul neplăcut.

Ca să poți trece peste dificultăți și suferințe, mintea ta caută un sens. Caută cu disperare să-și explice că nu ai suferit degeaba, că ai avut ceva de câștigat din asta.

Știi care este problema cu asta? Că de multe ori ne concentrăm atât de tare să înțelegem un sens viitor al lucrurilor, încât uităm că am fost co-creatori ai situațiilor de suferință.

Are sau nu are totul un scop? Care este diferența dintre a căuta un scop și a înțelege cauzalitatea lucrurilor?

Acest episod de podcast este o explorare a extremelor din multe puncte de vedere.
Released:
Aug 11, 2022
Format:
Podcast episode

Titles in the series (5)

Cu o experienta de peste 10 ani în studiul naturii umane, Zoltan şi-a dedicat viaţa să descopere şi să înţeleaga “matematica" emoţiilor. Este certificat și acreditat internațional de către “Six Seconds” în Dezvoltarea Inteligenței Emoționale şi sustine constant training-uri, seminarii, workshop-uri și ședințe de coaching, bazate pe principiile inteligentei emotionale. Este Speaker, Trainer & Coach la REFLEQT şi şi-a propus ca prin activitatea sa să ajute cât mai multe persoane să își dezvolte abilitatea secolului 21 - inteligenţa emoţională.