Discover this podcast and so much more

Podcasts are free to enjoy without a subscription . We also offer ebooks, audiobooks, and so much more for just $11.99/month.

Masacrul de la Bucea - Mai vorbim despre Desensibilizare? -  #IGDLCC #SPECIAL E0136

Masacrul de la Bucea - Mai vorbim despre Desensibilizare? - #IGDLCC #SPECIAL E0136

FromGeorge Buhnici | #IGDLCC


Masacrul de la Bucea - Mai vorbim despre Desensibilizare? - #IGDLCC #SPECIAL E0136

FromGeorge Buhnici | #IGDLCC

ratings:
Length:
95 minutes
Released:
Apr 6, 2022
Format:
Podcast episode

Description

Bine te-am regăsit la IGDLCC cu invitatul nostru semi-permanent, Domnul Borțun Olteanu, unde vorbim despre.. ați ghicit, război. Vorbeam acum o lună despre desensibilizare însă Rusia nu are de gând să ne lase să facem asta. Cu o zi în urma filmării acestui podcast au ieșit la iveală imaginile de la Bucea din Ucraina. na poftim desensibilizare! E timpul să vorbim despre ele, să înțelegem de ce nu se face așa ceva nici măcar în timpul unui război, și să ne punem și întrebarea, oare trăim al treilea război mondial? Am scris cu litere mici pentru că sun sigur că nici unul dintre noi nu își dorește să fie asta realitatea.
Released:
Apr 6, 2022
Format:
Podcast episode

Titles in the series (40)

Acesta este podcastul lui George Buhnici. Un serial în care povestesc despre lucrurile care mă interesează, pasionează sau... enervează. Până când decidem despre ce va fi cel mai des, deocamdată vă povestesc cum a trecut primul în casa noastră pasivă sau ce am văzut interesant la CES 2019. Pentru că nu mă consider suficient, aduc ocazional alături de mine oameni mai deștepți ca Lorena sau Marian. Pe cine ai vrea să mai asculți? Ce teme ai vrea să abordez pe viitor? Scrie-mi pe www.buhnici.ro la comentarii.