Discover this podcast and so much more

Podcasts are free to enjoy without a subscription . We also offer ebooks, audiobooks, and so much more for just $11.99/month.

"Cuvântul cu Ț" vorbește despre NOI. Ana Maria Ciobanu - #IGDLCC E0132

"Cuvântul cu Ț" vorbește despre NOI. Ana Maria Ciobanu - #IGDLCC E0132

FromGeorge Buhnici | #IGDLCC


"Cuvântul cu Ț" vorbește despre NOI. Ana Maria Ciobanu - #IGDLCC E0132

FromGeorge Buhnici | #IGDLCC

ratings:
Length:
70 minutes
Released:
Mar 15, 2022
Format:
Podcast episode

Description

Cuvântul cu Ț vorbește despre noi. Da, mă refer la ”țigan”, și oricâte ghilimele aș pune în jurul lui tot nu vor fi suficiente să ștergem cu buretele istoria rasismului pentru acest popor. Au trecut mai bine de 30 de ani de la problemele grave ale societății, și e timpul să aruncăm o privire în urmă cu 300 de ani, și chiar mai mult de atât, la nedreptățile noastre ca popor.”Vorbim astăzi cu Ana Maria Ciobanu, reporter la Decât O Revistă, care scrie despre echitate socială și este co-gazda podcastului mame în care explorează dansul complicat pe sârma dintre maternitate și carieră. Proiectul de care e cel mai mândră e Satul Mădălinei, o serie audio despre cât de complicat este să te lupți cu sărăcia transgenerațională, oricât de bine intenționat ești. Articolul cu care i-a fost cel mai greu e Frica era aici și înainte. Când îi rămâne timp și are cu cine să lase copiii, se cațără pe munți sau e pasager pe motor spre o plajă pustie. Primul ei job a fost de clovn.”La o astfel de descriere nu mai ai ce să adaugi, decât vreo două ore de răbdare și să nu te superi pe ce vei auzi din momentul în care dai play acestui podcast. Audiție sau vizionare plăcută!
Released:
Mar 15, 2022
Format:
Podcast episode

Titles in the series (40)

Acesta este podcastul lui George Buhnici. Un serial în care povestesc despre lucrurile care mă interesează, pasionează sau... enervează. Până când decidem despre ce va fi cel mai des, deocamdată vă povestesc cum a trecut primul în casa noastră pasivă sau ce am văzut interesant la CES 2019. Pentru că nu mă consider suficient, aduc ocazional alături de mine oameni mai deștepți ca Lorena sau Marian. Pe cine ai vrea să mai asculți? Ce teme ai vrea să abordez pe viitor? Scrie-mi pe www.buhnici.ro la comentarii.