Discover this podcast and so much more

Podcasts are free to enjoy without a subscription. We also offer ebooks, audiobooks, and so much more for just $11.99/month.

Elefantul și Călărețul - Cu Paul Olteanu #NEW #IGDLCC E087

Elefantul și Călărețul - Cu Paul Olteanu #NEW #IGDLCC E087

FromGeorge Buhnici | #IGDLCC


Elefantul și Călărețul - Cu Paul Olteanu #NEW #IGDLCC E087

FromGeorge Buhnici | #IGDLCC

ratings:
Length:
125 minutes
Released:
Jan 10, 2021
Format:
Podcast episode

Description

M-am bucurat atât de mult de entuziasmul și de cât de bine a fost primit Paul Olteanu în IGDLCC LIVE data trecută încât am zis să avem o discuție față în față despre noi înșine. Paul este singurul om pe care îl știu în momentul de față care îmi poate pune la îndoială obiceiurile mele de relaxare și etica de lucru. Nu este un lucru rău, deloc, înseamnă că mai am încă multe de învățat despre mine și despre cum pot ajunge să mă cunosc mai bine.Paul este un auto-didact foarte bun și te poate ajuta și pe tine să înțelegi de ce te comporți într-un anume fel în relația cu tine și cu cei din jur. Este important să te cunoști pe tine înainte de toate și apoi să vezi ce strategie să aplici ca să fii mai productiv, mai bun și mai eficient în ceea ce faci. De asemenea, este extrem de important să știi cum te simți într-un anumit moment pentru a avea o relație cât mai sănătoasă cu cei apropiați.Acesta este un podcast pe care presimt că îl vei urmări mai mult decât o dată, de aceea, pentru ca lucrurile să fie mai simple găsești mai jos și varianta audio a acestuia. Vizionare sau audiție plăcută. PS: Ia notițe, vor fi utile pe viitor.
Released:
Jan 10, 2021
Format:
Podcast episode

Titles in the series (100)

Acesta este podcastul lui George Buhnici. Un serial în care povestesc despre lucrurile care mă interesează, pasionează sau... enervează. Până când decidem despre ce va fi cel mai des, deocamdată vă povestesc cum a trecut primul în casa noastră pasivă sau ce am văzut interesant la CES 2019. Pentru că nu mă consider suficient, aduc ocazional alături de mine oameni mai deștepți ca Lorena sau Marian. Pe cine ai vrea să mai asculți? Ce teme ai vrea să abordez pe viitor? Scrie-mi pe www.buhnici.ro la comentarii.