Discover this podcast and so much more

Podcasts are free to enjoy without a subscription . We also offer ebooks, audiobooks, and so much more for just $11.99/month.

LIVE cu Paul Olteanu #IGDLCCC #DEACASA

LIVE cu Paul Olteanu #IGDLCCC #DEACASA

FromGeorge Buhnici | #IGDLCC


LIVE cu Paul Olteanu #IGDLCCC #DEACASA

FromGeorge Buhnici | #IGDLCC

ratings:
Length:
110 minutes
Released:
Nov 23, 2020
Format:
Podcast episode

Description

Acesta este unul din podcast-urile mele preferate de anul acesta. Paul Olteanu este unul dintre cei mai realiști dar și pozitivi oameni pe care i-am întâlnit, și am primit sugestii ca să îl chem la IGDLCC din toate părțile, chiar și de la Andrei Brătucu, cu câteva minute înainte să începem LIVE-ul. Paul este omul care te va învăța cum să îți depășești condiția, atât fizică dar mai ales cea psihică, cum să treci de barierele mentale pe care ți le-ai impus singur sau ajutat de societate. Asta face zi de zi, îi învață pe alții cum să fie mai buni, mai înțelegători, mai empatici dar în același timp și hotărâți. O să îți placă acest podcast, atât de mult că îl vei recomanda și prietenilor tăi, și prietenilor prietenilor tăi.Mie mi-a plăcut discuția, atât de mult încât am început acest LIVE înainte de ora programată.
Released:
Nov 23, 2020
Format:
Podcast episode

Titles in the series (40)

Acesta este podcastul lui George Buhnici. Un serial în care povestesc despre lucrurile care mă interesează, pasionează sau... enervează. Până când decidem despre ce va fi cel mai des, deocamdată vă povestesc cum a trecut primul în casa noastră pasivă sau ce am văzut interesant la CES 2019. Pentru că nu mă consider suficient, aduc ocazional alături de mine oameni mai deștepți ca Lorena sau Marian. Pe cine ai vrea să mai asculți? Ce teme ai vrea să abordez pe viitor? Scrie-mi pe www.buhnici.ro la comentarii.