Discover this podcast and so much more

Podcasts are free to enjoy without a subscription. We also offer ebooks, audiobooks, and so much more for just $11.99/month.

Ce facem când totul pare prea greu? - #IGDLCC E063 #PODCAST

Ce facem când totul pare prea greu? - #IGDLCC E063 #PODCAST

FromGeorge Buhnici | #IGDLCC


Ce facem când totul pare prea greu? - #IGDLCC E063 #PODCAST

FromGeorge Buhnici | #IGDLCC

ratings:
Length:
107 minutes
Released:
Sep 8, 2020
Format:
Podcast episode

Description

Ce facem când totul pare prea greu? Când toate lucrurile sunt împotriva noastră și nimic nu mai e cum a fost? Ce facem atunci când am obosit și credem că nu mai putem să mergem mai departe?Pot face o paralelă cu ultima noastră drumeție, unde eram în vârful muntelui, ploua și bătea vântul atât de tare încât singurul lucru pe care îl puteam face este să mergem mai departe. Aceasta este singura soluție, iar astăzi invitata mea specială este chiar Lorena cu care vorbim despre planurile noastre, personale și de business, într-o perioadă grea. Mă refer aici la această toamnă și la anul viitor care se anunță a fi mai ”nasol” decât ți-ai putea imagina. Intenția mea nu este să te sperii, sau poate și asta dacă așa funcționează, ci să te motivez.Ascultă sau vizionează acest podcast și spune-mi te rog mai jos în comentarii care sunt planurile tale de viitor. Te vor ajuta pe tine să le vizualizezi și nu numai. Cine știe, poate primești un sfat bun de la unul dintre cititori. Vizionare plăcută.
Released:
Sep 8, 2020
Format:
Podcast episode

Titles in the series (100)

Acesta este podcastul lui George Buhnici. Un serial în care povestesc despre lucrurile care mă interesează, pasionează sau... enervează. Până când decidem despre ce va fi cel mai des, deocamdată vă povestesc cum a trecut primul în casa noastră pasivă sau ce am văzut interesant la CES 2019. Pentru că nu mă consider suficient, aduc ocazional alături de mine oameni mai deștepți ca Lorena sau Marian. Pe cine ai vrea să mai asculți? Ce teme ai vrea să abordez pe viitor? Scrie-mi pe www.buhnici.ro la comentarii.