Discover this podcast and so much more

Podcasts are free to enjoy without a subscription. We also offer ebooks, audiobooks, and so much more for just $11.99/month.

5 eroine anonime și poveștile lor din România invizibilă - #IGDLCC E60

5 eroine anonime și poveștile lor din România invizibilă - #IGDLCC E60

FromGeorge Buhnici | #IGDLCC


5 eroine anonime și poveștile lor din România invizibilă - #IGDLCC E60

FromGeorge Buhnici | #IGDLCC

ratings:
Length:
91 minutes
Released:
Jul 12, 2020
Format:
Podcast episode

Description

Acesta este cel mai emoționant podcast pe care l-am filmat până acum. Este dovada că, deși mulți dintre noi nu se nasc într-o familie înstărită, reușim să ieșim din acea situație, reușim să ne depășim condiția. Cele cinci fete invitate astăzi au terminat Bacalaureatul cu note de 9.50 și mai sus, chiar și 10. Nici una dintre ele nu a avut o situație favorabilă la școală sau la liceu, problemele fiind variate.Ele fac parte din programul Vreau în clasa a 9-a, un proiect în desfășurare de 12 ani de către fundația World Vision Romania. Fundația îi ajută pe copii cu exact lucrurile de care au nevoie de la burse școlare, ajutoare sociale, mentorat, meditații și chiar tabere pentru a le lărgi orizontul.Acest subiect îmi este mai drag decât poate am lăsat să se vadă. Pentru mine cei mici reprezintă viitorul nostru, și puținul ajutor pe care îl putem oferi în anii de școală și de liceu va însemna un pas foarte mare în dezvoltarea lor.Trăim o situație delicată, în care cei mici, cei fără posibilități variate se vor confrunta în toamnă cu imposibilitatea de a își continua școala de la distanță, pentru că da, vom sta din nou în casă, obligat sau doar datorită responsabilității noastre, dar vom fi din nou izolați.Cine vrea să se implice în acțiunile fundației World Vision Romania le poate vizita site-ul, aici, și poate dona 4 Euro recurent, printr-un sms la 8864 cu textul SPERANTA.
Released:
Jul 12, 2020
Format:
Podcast episode

Titles in the series (100)

Acesta este podcastul lui George Buhnici. Un serial în care povestesc despre lucrurile care mă interesează, pasionează sau... enervează. Până când decidem despre ce va fi cel mai des, deocamdată vă povestesc cum a trecut primul în casa noastră pasivă sau ce am văzut interesant la CES 2019. Pentru că nu mă consider suficient, aduc ocazional alături de mine oameni mai deștepți ca Lorena sau Marian. Pe cine ai vrea să mai asculți? Ce teme ai vrea să abordez pe viitor? Scrie-mi pe www.buhnici.ro la comentarii.