Discover this podcast and so much more

Podcasts are free to enjoy without a subscription . We also offer ebooks, audiobooks, and so much more for just $11.99/month.

IGDLCC #DEACASĂ #ÎNFAMILIE

IGDLCC #DEACASĂ #ÎNFAMILIE

FromGeorge Buhnici | #IGDLCC


IGDLCC #DEACASĂ #ÎNFAMILIE

FromGeorge Buhnici | #IGDLCC

ratings:
Length:
104 minutes
Released:
Apr 6, 2020
Format:
Podcast episode

Description

Seara de duminică o petrecem întotdeauna în familie, așadar, în această seară discutăm în familie. Vorbim de toate, cum rezistăm ”închiși în casă” (greșit spus că mai nou stăm dor prin grădină) ce mâncăm, ce știri citim și ce nu citim și cum reușim să lucrăm din aceeași cameră fără nici un fel de incidente :) Știi cum este, nu scapi de ce îți dorești. Cred că ne-am dorit cu toții să stăm mai mult cu familia, să ne petrecem mai mult timp cu cei dragi. Acum este momentul să învățăm cum să facem asta pentru că nu am știut niciodată cu adevărat.
Released:
Apr 6, 2020
Format:
Podcast episode

Titles in the series (40)

Acesta este podcastul lui George Buhnici. Un serial în care povestesc despre lucrurile care mă interesează, pasionează sau... enervează. Până când decidem despre ce va fi cel mai des, deocamdată vă povestesc cum a trecut primul în casa noastră pasivă sau ce am văzut interesant la CES 2019. Pentru că nu mă consider suficient, aduc ocazional alături de mine oameni mai deștepți ca Lorena sau Marian. Pe cine ai vrea să mai asculți? Ce teme ai vrea să abordez pe viitor? Scrie-mi pe www.buhnici.ro la comentarii.