Discover this podcast and so much more

Podcasts are free to enjoy without a subscription . We also offer ebooks, audiobooks, and so much more for just $11.99/month.

#37 Maria Popistașu

#37 Maria Popistașu

FromPe Bune


#37 Maria Popistașu

FromPe Bune

ratings:
Length:
46 minutes
Released:
Oct 8, 2018
Format:
Podcast episode

Description

Deși a avut mai multe interese de mică – pictură, dans, gimnastică –, Maria Popistașu nu-și amintește să-și fi dorit să devină altceva decât actriță. Când a dat admitere la ATF a intrat prima pe listă, o realizare despre care spune acum că nu a însemnat, de fapt, nimic. A început să joace la Teatrul Național din București încă din al treilea an de facultate, dar apariția unor filme ca „Marfa și banii” a făcut-o să realizeze că și-ar putea practica meseria și altfel: în proiecte care nu se întind pe ani de zile și mai adaptate temelor contemporane. După ce s-a făcut remarcată în Sex Traffic pentru rolul unei tinere moldovence, victimă a traficului de carne vie, Maria a primit numeroase oferte de roluri și spune că i-a plăcut perioada de câțiva ani în care a călătorit în diferite țări pentru filme. Când a rămas însărcinată a știut că urmează o pauză de trei ani în care nu va mai juca. Pauza s-a transformat în șapte ani, timp în care a simțit o presiune atât exterioară cât și interioară să se întoarcă la muncă. Maria spune că a avut nevoie de această perioadă pentru a se recalibra și că acum se simte pregătită să revină în cinema, dar altfel: mai matură și liniștită, cu alt gust pentru filme și fără dorința de a demonstra nimic nimănui.

Podcastul Pe Bune este prezentat de UniCredit Bank și susținut de BestJobs, două companii care cred în puterea minților creative.

Credits:
Temă muzicală: Alex Turcu.
Editor sunet: Horia Baldea.
Asistent producție: Elena Văduva.
Muzică adițională: Lobo Loco – Lucky Nightwalk; Lobo Loco – Drunken Sailesmen.

★ Support this podcast ★
Released:
Oct 8, 2018
Format:
Podcast episode

Titles in the series (40)

Pe Bune este un podcast produs de revista DoR. Gazda emisiunii este Andreea Vrabie. Fiecare episod prezintă povestea de viață a unui om creativ, cu toate problemele, momentele de îndoială, fricile și bucuriile pe care le trăiești atunci când faci ceva în care crezi. Pe Bune este prezentat de UniCredit Bank. Temă muzicală: Alex Turcu. Sound design: Horia Baldea. Asistent producție: Alina Șincu. Identitate vizuală: Ioana Șopov.