Discover this podcast and so much more

Podcasts are free to enjoy without a subscription. We also offer ebooks, audiobooks, and so much more for just $11.99/month.

Cum ascultăm copiii cu autism?

Cum ascultăm copiii cu autism?

Frommame


Cum ascultăm copiii cu autism?

Frommame

ratings:
Length:
24 minutes
Released:
Feb 4, 2021
Format:
Podcast episode

Description

Trei mame povestesc cum au găsit soluții prin care să-și poată înțelege mai bine copiii care au autism și nu vorbesc. Poveștile lor pun o lentilă importantă asupra necunoscutului de care se lovesc părinții copiilor cu autism pe măsură ce aceștia cresc iar serviciile de sprijin potrivite pentru ei dispar.Seria „Cum ascultăm copiii” este susținută de Lidl RomâniaAcest episod este parte dintr-o serie de șase povești despre cum ascultă părinții, medicii, profesorii, judecătorii, psihologii sau voluntarii din sistemul de protecție a copilului.Identitate vizuală: Loreta IsacSoundtrack: Răzvan GabărMontaj: Ana CiobanuDocumentare: Oana Sandu

★ Support this podcast ★
Released:
Feb 4, 2021
Format:
Podcast episode

Titles in the series (52)

mame este un podcast produs de DoR în care reporterii Oana Sandu și Ana Maria Ciobanu documentează cum arată azi maternitatea și lumea copiilor de toate vârstele. Tema muzicală este „A musical postcard” de Răzvan Gabăr. Identitate vizuală de Loreta Isac.