Discover this podcast and so much more

Podcasts are free to enjoy without a subscription . We also offer ebooks, audiobooks, and so much more for just $11.99/month.

#35 Alex Ștefănescu

#35 Alex Ștefănescu

FromPe Bune


#35 Alex Ștefănescu

FromPe Bune

ratings:
Length:
49 minutes
Released:
Sep 10, 2018
Format:
Podcast episode

Description

Actorul și muzicianul Alex Ștefănescu a descoperit chitara în liceu, când a început să cânte cover-uri împreună cu un prieten, însă nu a acordat muzicii prea multă importanță. Era doar un mod de a-și exprima sentimentele. Mai târziu, după ce a văzut piesa de teatru Revizorul, a decis să dea admitere la actorie, pentru că i-a plăcut energia pe care actorii de pe scenă o transmiteau publicului. După un masterat în actorie la Londra, s-a întors în țară hotărât să scrie un one-man-show în care să vorbească despre trăiri comune oamenilor îmbinând actoria cu muzica. Pentru a atrage mai mulți oameni la spectacol, care a fost preluat de Unteatru, Alex a participat la emisiunile iUmor și Românii au talent, unde e a ajuns până în finală. Deși televiziunea nu i-a adus mai mulți spectatori, Alex spune că popularitatea de care s-a bucurat l-a ajutat să transmită mai multor oameni că schimbarea stă în ei și că prin acțiuni mici pot face lumea mai bună. Din acest motiv, deși își dorește în continuare să fie un actor foarte bun, nu-l deranjează dacă va fi ținut minte doar ca „băiatul cu chitara”.

Podcastul Pe Bune este prezentat de UniCredit Bank și susținut de BestJobs, două companii care cred în puterea minților creative.

Credits:
Temă muzicală: Alex Turcu.
Editor sunet: Horia Baldea.
Asistent producție: Elena Văduva.
Muzică adițională: Alex Ștefănescu – Vise; Jason Shaw – Words; Jason Shaw – Solo Acoustic Guitar.

★ Support this podcast ★
Released:
Sep 10, 2018
Format:
Podcast episode

Titles in the series (40)

Pe Bune este un podcast produs de revista DoR. Gazda emisiunii este Andreea Vrabie. Fiecare episod prezintă povestea de viață a unui om creativ, cu toate problemele, momentele de îndoială, fricile și bucuriile pe care le trăiești atunci când faci ceva în care crezi. Pe Bune este prezentat de UniCredit Bank. Temă muzicală: Alex Turcu. Sound design: Horia Baldea. Asistent producție: Alina Șincu. Identitate vizuală: Ioana Șopov.