Discover this podcast and so much more

Podcasts are free to enjoy without a subscription. We also offer ebooks, audiobooks, and so much more for just $11.99/month.

Cât de obosit ești? - Bogdan Ion - Psiholog #IGDLCC E037 #PODCAST

Cât de obosit ești? - Bogdan Ion - Psiholog #IGDLCC E037 #PODCAST

FromGeorge Buhnici | #IGDLCC


Cât de obosit ești? - Bogdan Ion - Psiholog #IGDLCC E037 #PODCAST

FromGeorge Buhnici | #IGDLCC

ratings:
Length:
62 minutes
Released:
Oct 27, 2019
Format:
Podcast episode

Description

Astăzi vorbim despre un subiect mai controversat pentru cei cu o vârstă mai înaintată, un subiect care însă îi afectează pe foarte mulți tineri din ziua de astăzi. Da, vorbim despre depresie, cu invitatul meu mai deștept ca mine, Bogdan Ion, psiholog, clinician și psihoterapeut.Este un subiect sensibil, dar foarte real. Este un subiect provocator dar ale cărui efecte ale vieții sunt de necontestat. Generațiile mai tinere din 2019, chiar și cei de vârsta mea, au mai mult timp la dispoziție să reflecte asupra calității vieții lor. Trăiesc mai bine ca părinții lor, și implicit râvnesc la o viață mai bună pentru ei și pentru copii lor. Pe de altă parte muncesc și mai puțin, cu mai puțin efort fizic, de aici și timpul mai mare de reflecție asupra vieții.Indiferent că ești sau nu încrezător în aceste lucruri, rugămintea mea este să vizionezi sau să asculți acest podcast, până la capăt, și apoi să te gândești la tine și la acțiunile tale. Nu e nevoie să lași un comentariu dacă nu simți, chiar nu vreau asta. Vreau doar ca această discuție să te pună pe gânduri.https://www.youtube.com/watch?v=0xxrFYlsSgg
Released:
Oct 27, 2019
Format:
Podcast episode

Titles in the series (100)

Acesta este podcastul lui George Buhnici. Un serial în care povestesc despre lucrurile care mă interesează, pasionează sau... enervează. Până când decidem despre ce va fi cel mai des, deocamdată vă povestesc cum a trecut primul în casa noastră pasivă sau ce am văzut interesant la CES 2019. Pentru că nu mă consider suficient, aduc ocazional alături de mine oameni mai deștepți ca Lorena sau Marian. Pe cine ai vrea să mai asculți? Ce teme ai vrea să abordez pe viitor? Scrie-mi pe www.buhnici.ro la comentarii.