Discover this podcast and so much more

Podcasts are free to enjoy without a subscription . We also offer ebooks, audiobooks, and so much more for just $11.99/month.

Pe Bune Live

Pe Bune Live

FromPe Bune


Pe Bune Live

FromPe Bune

ratings:
Length:
110 minutes
Released:
Feb 12, 2018
Format:
Podcast episode

Description

Pe 22 ianuarie am dat startul unui nou sezon din podcastul Pe Bune prin un spectacol live. Regizorul Patrick Brăila, actrița Mihaela Drăgan, poeta Elena Vlădăreanu, reporterul Luiza Vasiliu și scriitorul Alex Tocilescu au împărtășit cu un public de 180 de oameni care sunt lucrurie care îi frământă. Am vorbit despre cum treci peste hate speech sau peste eșec, despre originalitate și responsabilitate, și despre cum faci să nu renunți în ciuda obstacolelor. Ce a ieșit puteți asculta într-un episod de două ore.

Podcastul Pe Bune este susținut de UniCredit Bank, o companie care crede în puterea minților creative.
Parteneri Pe Bune Live: Institutul Francez și Dizainăr.

Credits:
Temă muzicală: Alex Turcu.
Editor sunet: Horia Baldea.
Asistent producție: Elena Văduva.
Muzică adițională: Jahzzar - Endeavour.

★ Support this podcast ★
Released:
Feb 12, 2018
Format:
Podcast episode

Titles in the series (40)

Pe Bune este un podcast produs de revista DoR. Gazda emisiunii este Andreea Vrabie. Fiecare episod prezintă povestea de viață a unui om creativ, cu toate problemele, momentele de îndoială, fricile și bucuriile pe care le trăiești atunci când faci ceva în care crezi. Pe Bune este prezentat de UniCredit Bank. Temă muzicală: Alex Turcu. Sound design: Horia Baldea. Asistent producție: Alina Șincu. Identitate vizuală: Ioana Șopov.