Discover this podcast and so much more

Podcasts are free to enjoy without a subscription . We also offer ebooks, audiobooks, and so much more for just $11.99/month.

[Ep23] —  Rușinea Toxică și Vinovăția Sănătoasă

[Ep23] — Rușinea Toxică și Vinovăția Sănătoasă

FromThe Real You Podcast cu Petre Barlea


[Ep23] — Rușinea Toxică și Vinovăția Sănătoasă

FromThe Real You Podcast cu Petre Barlea

ratings:
Length:
51 minutes
Released:
May 10, 2020
Format:
Podcast episode

Description

Ce este rușinea toxică? Cum ne afectează ea? Și de ce e important să discutăm despre acest subiect, atât de delicat și de profund?

Brene Brown a adus subiectul rușinii în atenția publicului general, odată cu revoluția vulnerabilității pe care o propune ea. Însă rușinea toxică e abordată în psihologie încă din anii '60, iar în psihanaliză… de la tata Freud încoace.

Hai să ne deschidem mintea și inimile și să înfruntăm una dintre piedicile majore în calea dezvoltării armonioase. Pe drum vom descoperi care e diferența dintre rușine toxică și vinovăție sănătoasă, cum ne împrietenim cu ”criticul interior” și ce avem de făcut ca să avem o relație bună cu noi înșine.
Released:
May 10, 2020
Format:
Podcast episode

Titles in the series (40)

The Real You este un podcast din Romania, dedicat celor care vor sa se inteleaga pe ei insisi si realitatea care ii inconjoara. Temele abordate merg de la psihologie de profunzime (explicata pe intelesul oricui), relatii de cuplu si dezvoltare personala, pana la marketing digital, business si managementul finantelor personale. Scopul principal: sa iti ofere insighturi si solutii concrete (aplicabile) cu care sa-ti imbunatatesti viata de zi cu zi. Politica este de “zero fluff” – fara cuvinte de umplutura sau bla-bla-uri — motiv pentru care doar esenta e pastrata in procesul de redactare si editare al episoadelor. Fiecare propozitie inclusa are ca scop sa livreze un pic de plus-valoare celui care asculta. Frecventa: 1 episod la fiecare 3 saptamani (21 zile).