Discover this podcast and so much more

Podcasts are free to enjoy without a subscription. We also offer ebooks, audiobooks, and so much more for just $11.99/month.

Unavailable[Ep16] - Relatii Abuzive vs. Relatii Hranitoare
Currently unavailable

[Ep16] - Relatii Abuzive vs. Relatii Hranitoare

FromThe Real You Podcast cu Petre Barlea


Currently unavailable

[Ep16] - Relatii Abuzive vs. Relatii Hranitoare

FromThe Real You Podcast cu Petre Barlea

ratings:
Length:
74 minutes
Released:
Jan 31, 2020
Format:
Podcast episode

Description

Cum arata o relatie abuziva? Dar una functionala?
Am creat impreuna cu Alexandra Ene (psiholog clinician si psihoterapeut) un episod despre relatiile care te ajuta sa cresti si sa infloresti VS. cele care iti dreneaza energia vitala. Daca il asculti pana la capat, vei putea afla:
⦿ Cum iti dai seama daca esti intr-o relatie abuziva emotional?
⦿ Ce poti face ca sa iesi?
⦿ Dar...cum arata o relatie functionala?
⦿ Ce este gaslighting-ul, si de ce poate sa iti afecteze sanatatea psihica?
si multe, multe alte lucruri care sunt bine de stiut pentru oricine isi doreste o relatie de cuplu implinita si cu cat mai putine turbulente.
Released:
Jan 31, 2020
Format:
Podcast episode

Titles in the series (5)

The Real You este un podcast din Romania, dedicat celor care vor sa se inteleaga pe ei insisi si realitatea care ii inconjoara. Temele abordate merg de la psihologie de profunzime (explicata pe intelesul oricui), relatii de cuplu si dezvoltare personala, pana la marketing digital, business si managementul finantelor personale. Scopul principal: sa iti ofere insighturi si solutii concrete (aplicabile) cu care sa-ti imbunatatesti viata de zi cu zi. Politica este de “zero fluff” – fara cuvinte de umplutura sau bla-bla-uri — motiv pentru care doar esenta e pastrata in procesul de redactare si editare al episoadelor. Fiecare propozitie inclusa are ca scop sa livreze un pic de plus-valoare celui care asculta. Frecventa: 1 episod la fiecare 3 saptamani (21 zile).