Discover this podcast and so much more

Podcasts are free to enjoy without a subscription. We also offer ebooks, audiobooks, and so much more for just $11.99/month.

UnavailableEP.12 - Gelozia
Currently unavailable

EP.12 - Gelozia

FromPodcastul de EQ


Currently unavailable

EP.12 - Gelozia

FromPodcastul de EQ

ratings:
Length:
39 minutes
Released:
Feb 28, 2018
Format:
Podcast episode

Description

Relatia de cuplu este un subiect cat se poate de complex despre care mereu mi-a placut sa vorbesc. Am fost intrebat de foarte multe ori cum aplicam Inteligenta Emotionala in relatia de cuplu. Cum reusim sa gestionam tensiunile in acest context? Cum facem sa nu ne mai certam, sa nu renuntam asa usor si in final, sa putem fi fericiti. Din aceste motive s-a nascut aceasta noua serie de episoade de podcast, in care vom vorbi despre cele mai intalnite situatii in relatia de cuplu.

Acesta este un Podcast despre Inteligenta Emoțională și rolul ei în viața noastră de zi cu zi. Cuprinde discuții libere și răspunsuri la întrebările pe care le-am primit de-a lungul vremii despre EQ. Situatii in care poate te regasesti si moduri prin care dezvoltarea EQ-ului te poate ajuta să le gestionezi.
Released:
Feb 28, 2018
Format:
Podcast episode

Titles in the series (5)

Cu o experienta de peste 10 ani în studiul naturii umane, Zoltan şi-a dedicat viaţa să descopere şi să înţeleaga “matematica" emoţiilor. Este certificat și acreditat internațional de către “Six Seconds” în Dezvoltarea Inteligenței Emoționale şi sustine constant training-uri, seminarii, workshop-uri și ședințe de coaching, bazate pe principiile inteligentei emotionale. Este Speaker, Trainer & Coach la REFLEQT şi şi-a propus ca prin activitatea sa să ajute cât mai multe persoane să își dezvolte abilitatea secolului 21 - inteligenţa emoţională.