Discover this podcast and so much more

Podcasts are free to enjoy without a subscription . We also offer ebooks, audiobooks, and so much more for just $11.99/month.

#10 Oana Sandu

#10 Oana Sandu

Frommame


#10 Oana Sandu

Frommame

ratings:
Length:
46 minutes
Released:
Jul 26, 2018
Format:
Podcast episode

Description

În acest episod, final de prim sezon, e rândul Oanei Sandu să povestească cum primele zile cu fiica ei, Dora, i-au arătat cât de importante erau puterea și controlul pe care și le câștigase în cariera de jurnalist. A surprins-o ”doliul” după munca de care îi era dor, deși abia așteptase pauza de maternitate. Astăzi Oana are 33 de ani și, la două luni după ce a revenit la postul de reporter DoR, învață să se împace cu dorul de Dora (2 ani) și cu vina pe care o simte în mai toate diminețile când pleacă spre redacție. Un episod despre contradicții și doruri și cum înveți să accepți că exiști, cu pasiuni și temeri, chiar dacă maternitatea vine uneori ca un uragan și îți schimbă toate reperele. *** Bonus cântecele și urări de la Alice (2 ani și 10 luni). Niciun copil nu a fost pus să se dea în spectacol pentru acest podcast. Microfonul a fost smuls și folosit după bunul plac.

★ Support this podcast ★
Released:
Jul 26, 2018
Format:
Podcast episode

Titles in the series (40)

mame este un podcast produs de DoR în care reporterii Oana Sandu și Ana Maria Ciobanu documentează cum arată azi maternitatea și lumea copiilor de toate vârstele. Tema muzicală este „A musical postcard” de Răzvan Gabăr. Identitate vizuală de Loreta Isac.