Discover this podcast and so much more

Podcasts are free to enjoy without a subscription . We also offer ebooks, audiobooks, and so much more for just $11.99/month.

# 10 Alex Fifea

# 10 Alex Fifea

FromPe Bune


# 10 Alex Fifea

FromPe Bune

ratings:
Length:
46 minutes
Released:
Jul 24, 2017
Format:
Podcast episode

Description

Alex Fifea a descoperit actoria în ultimul an de liceu, prin intermediul Teatrului Studențesc Podul condus de regizorul Cătălin Naum. Nu a intrat primul an în care a dat admitere la UNATC și eșecul l-a făcut să abandoneze gândul de deveni actor. Întâlnirea cu un psiholog ,în timp ce lucra la o grădiniță, l-a ajutat să realizeze că trebuie să încerce din nou, pentru că asta își dorește cel mai mult să facă. A fost admis și după terminarea facultății, i s-a propus să fie angajat la teatrul din Piatra Neamț, dar a refuzat postul de teama lipsei de libertate în alegerea rolurilor și a decis să fie actor independent. S-a concentrat pe teatru social și politic pentru că, spune Alex, trebuie să arătăm și lucrurile mai puțin plăcute dintr-o societate pentru a schimba ceva.
Acum, la mai bine de 10 ani, Alex înțelege cuvintele regizorul Naum când hotărâse să renunțe la actorie: ”o să faci ca peștele pe uscat”. Chiar dacă cineva i-ar șterge toate amintirile, crede că tot spre a spune povești reale s-ar îndrepta.

Podcastul Pe Bune este susținut de UniCredit Bank, o companie care crede în puterea minților creative.

Credits:
Tema muzicală e compusă de Alex Turcu.
Editor sunet: Horia Baldea.

Muzică adițională: Tyler Twombly - Brunch Club; Chris Zabriskie - Air Hockey Saloon.

★ Support this podcast ★
Released:
Jul 24, 2017
Format:
Podcast episode

Titles in the series (40)

Pe Bune este un podcast produs de revista DoR. Gazda emisiunii este Andreea Vrabie. Fiecare episod prezintă povestea de viață a unui om creativ, cu toate problemele, momentele de îndoială, fricile și bucuriile pe care le trăiești atunci când faci ceva în care crezi. Pe Bune este prezentat de UniCredit Bank. Temă muzicală: Alex Turcu. Sound design: Horia Baldea. Asistent producție: Alina Șincu. Identitate vizuală: Ioana Șopov.